Akıllı Telefon Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan M.CaN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 7B
LG'nin telefonları donanımsal olarak iyi. Ben bu bağlamda 96 notunda bir sorun görmüyorum. Sorun firmanın yazılım desteğinde. LG yazılım güncellemeleri konusunda inanılmaz hantal bir firma. ICS için 3. çeyreğe söz vermişlerdi, 4. çeyrekteyiz, ortada ne ICS var, ne de bir açıklama.
 
Düşündüğüm gibi cevaplar geldi diyebilirim. Gerçekten teşekkürler yardımlarınız için. Şu sıralar bir de HTC One X5' in çıkacağı ve donanaım özellikleri ile ilgili haberler var. Ortalık daha da karışacak :) Hemen şimdi karar veremiyorum ama Note 2 daha ağır bastı :)

Düşüncelerim tamamen tepetaklak oldu. Ne zaman alacağım tam belli olmadığı için tam bir seçim yapamıyorum. Şu anlık aklımda HTC One X+ ve Galaxy SII Alpha var. Note 2'den vazgeçtim çünkü kendisi çok büyük ve öğrenciyim. Okula tablet-telefon melezi ile sığamam. İleride Nexus 5 ve yine HTC Droid DNA gibi sağlam telefonlar çıkacağı için tam kararımı almadan 1-2 gün önce vereceğim. Her gün yeni bir şeyler çıkıyor. Dikkatli olmakta fayda var :)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı