Kapalı Akıllı Telefonlar

@Mithat Berhan

Redmi Note 10
Mi Note 10

Bu iki model hala satılık mı?

Mithat hocamdan toplamda 3 telefon aldım. 2 ayrı alışverişimiz oldu. Ben başka ilde yaşamama rağmen alışverişimiz gayet sorunsuz ve hızlı gerçekleşti. Tüm süreçten ve kendisinden çok memnunum. Başka ilden alışveriş yapmak isteyen gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Kendisine dürüstlüğü ve yardımseverliği için çok teşekkür ediyorum. Bu arada konudaki telefonlar sadece 1 haftalık kullanılmış üzerinde toz bile yok. Ve en güzeli piyasanın altında. Kısacası tavsiye edilir. 👍

Not: Yorum para karşılığı yapılmamıştır. 😀😀

Son düzenleme:
Mithat hocamdan toplamda 3 telefon aldım. 2 ayrı alışverişimiz oldu. Ben başka ilde yaşamama rağmen alışverişimiz gayet sorunsuz ve hızlı gerçekleşti. Tüm süreçten ve kendisinden çok memnunum. Başka ilden alışveriş yapmak isteyen gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir. Kendisine dürüstlüğü ve yardımseverliği için çok teşekkür ediyorum. Bu arada konudaki telefonlar sadece 1 haftalık kullanılmış üzerinde toz bile yok. Ve en güzeli piyasanın altında. Kısacası tavsiye edilir. 👍

Not: Yorum para karşılığı yapılmamıştır. 😀😀
Hocam iyi ki yorum yapmışsınız, yorum yapmayı unutmuştum hatırlattınız sağ olun.

Ben de Mithat hocamdan 2 adet telefon aldım ve aynı şekilde çok iyi bir iletişimle her soruma yanıt verdi ve çoğu konuda yardımcı oldu. Telefonların durumu aynıydı, tertemiz. Kargo konusunda ise hiçbir sıkıntı yaşamadım Mithat hocam sağ olsun. Kendisine bolca teşekkürlerimi iletiyorum buradan da tekrar :) Eğer almak isteyen varsa aklında şüphe kalmasına gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı