Akım korumalı priz önerisi

CLASTY

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, akım korumalı priz almak istiyorum fakat çoklu akım koruma prizlerinde kablolar 1.5-2 metre civarı. Priz ile mesafem 3.5 metre civarı fakat bu uzunlukta bir akım koruyucu priz görüntüleyemedim. Bilgisayar, monitör, PS5 ve modem bağlamak için istiyorum fakat bir çözüm bulamadım. Nasıl bir yöntemle bu işi çözebilirim? Tekli akım koruyucu alıp prize takıp üstüne uzatma takmayı düşündüm ama pek sağlıklı değil gibi geldi. Bilgisi veya önerisi olan yazarsa sevinirim.

UPS'ye bakabilirsin. Akım korumalı 3'lüler var.

Neden mantıksız geldi? Ha duvarda ki prize takmışsın ha uzatmaya takmışsın. Önemli olan son çıkış noktası.
Kalitesiz uzatma kabloları yanabiliyor.

Öncelikle herkese merhaba, akım korumalı priz almak istiyorum fakat çoklu akım koruma prizlerinde kablolar 1.5-2 metre civarı. Priz ile mesafem 3.5 metre civarı fakat bu uzunlukta bir akım koruyucu priz görüntüleyemedim. Bilgisayar, monitör, PS5 ve modem bağlamak için istiyorum fakat bir çözüm bulamadım. Nasıl bir yöntemle bu işi çözebilirim? Tekli akım koruyucu alıp prize takıp üstüne uzatma takmayı düşündüm ama pek sağlıklı değil gibi geldi. Bilgisi veya önerisi olan yazarsa sevinirim.
Akım korumalı priz yerine sağlam bir uzatma kablosu al.

Merhaba hocam. 3.5- 4 mt. lik olanı yok galiba, ancak 5 mt. lik normal uzatmalı priz alıp buna 2'li veya üçlü kablosuz akım korumalı priz ilave olarak takılabilir, böylece 5 mt' lik uzatmalı priz kolayca akım korumalı 5 mt'.lik uzatmalı prizlere dönüştürülebilir.

Akım korumalı prizler en son noktada kullanılmalıdır, UPS çıkışında da UPS'nin çıkış prizinde de kullanılabilir ama gereksiz olur, çünkü UPS'lerin varistör iç koruması zaten içten PCB' sinde mevcuttur. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı