Akım korumalı priz önerisi

maedhros0

Femtopat
Masaüstü bilgisayar alacağım, akım korumalı priz lazım. Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu 6 Soketli Priz : Amazon.com.tr: Elektronik bu ürün işimi görür mü? Kaç joule olduğu yazmıyor anlayamadım. Kendini kanıtlamış ürün önerilerinizi bekliyorum

Evde ara ara elektrik kesildiği/şartel attığı oluyor. Bazen fişe bir şey taktığımda minik bir elektrik çıktığı oluyor. Geçen çok dandik Temu malı adaptör taktım normale gore biraz daha büyük ama zararsız bir patlama oldu resmen. Halihazırda elektrik hatları yükseltiliyor fakat işimi şansa bırakmak istemiyorum.

Bu elektrik kesintilerinden korusa yeter gerisine gücü yetmez zaten. Şu an güç kaynağını alacak bütçem yok ancak ileride alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Hocam; joule/watt değeri olarak değil ancak 13.5 A olarak yazılmış bu ürünün akım koruma değeri. Bu akım korumalı priz masaüstü PC olarak güvenle işinizi görür., güvenle satın alınabilir.

Akım korumalı prizler kesintilerde hiç bir işe yaramaz, çünkü onların UPS özelliği yoktur. Ayda 1-3 kereden fazla veya ayda 8-10 kere kesilme sıkıntısı bağlı olunan şebekede varsa masaüstü PC'yi korumak amaçlı line-interaktiif veya online UPS 'leri o zaman mutlaka satın almalısınız.

Bazen prizlere evde fişlerimizi takarken küçük ark kıvılcımları görülebilir, bunlar sesli ve fazla kıvılcımlı olabilir. Bu durum o anda prize takılan yüklerin indüktif (self) veya kapasitif (kondansatör içerikli) olmasıyla ilgili olup öz-indüksiyon veya kapasitif etki kaynaklı küçük veya şiddetli kıvılcımlar şeklinde bu durum görülebilir ve görülen durum normaldir. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba. Hocam; joule/watt değeri olarak değil ancak 13.5'a olarak yazılmış bu ürünün akım koruma değeri. Bu akım korumalı priz masaüstü PC olarak güvenle işinizi görür. Güvenle satın alınabilir.

Akım korumalı prizler kesintilerde hiçbir işe yaramaz, çünkü onların UPS özelliği yoktur. Ayda 1-3 kereden fazla veya ayda 8-10 kere kesilme sıkıntısı bağlı olunan şebekede varsa masaüstü PC'yi korumak amaçlı line-interaktiif veya Online UPS'leri o zaman mutlaka satın almalısınız.

Bazen prizlere evde fişlerimizi takarken küçük Ark kıvılcımları görülebilir, bunlar sesli ve fazla kıvılcımlı olabilir. Bu durum o anda prize takılan yüklerin indüktif (self) veya kapasitif (kondansatör içerikli) olmasıyla ilgili olup öz-indüksiyon veya kapasitif etki kaynaklı küçük veya şiddetli kıvılcımlar şeklinde bu durum görülebilir ve görülen durum normaldir. Kolay gelsin.

Anladım. Brennenstuhl Eco-Line 3'Lü Priz (Çocuk Emniyetli Priz, Şalter Ve 5 M Kablo), Siyah, 1152900, 230 : Amazon.com.tr: Yapı Market bu da mı aynı işlevsizlikte peki? Yoksa daha mı yararlı olur? Cevabınıza göre hemen sipariş vereyim. Şu aşağıdaki açıklamaları mevcut.
"Voltaj230 volt.
Önemli özellikaşırı gerilim koruyucusu.
Ürün boyutları10u X 25.5G santimetre.
3'lü topraklı priz, 5 m kablo uzunluğu, H05VV-F 3G1, 5
Yüksek temas korumalı priz: Plastik plakalar prizin kontaklarını kapatır.
Açma ve kapama için ışıklı emniyet şalterli çoklu priz (iki kutuplu)
Topraklı prizler 45° düzenli, açılı fişler için de uygundur"

Merhaba. Hocam; ilk seçilen ürün çok daha uygundur kendi görüşüme göre. Çünkü çocuk korumalı prizlerde içten kısa devreye neden olan iç sıkıntıları muhtemelen zaman içinde oluşuyor. Başıma geldiği için bunu özellikle de belirtiyorum. İlk seçilen akım korumalı prizi tercih edin. Kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı