Akıncıgame güvenilir mi?

suspectxcnn

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir tane adam İtemsatış'tan bana yazdı. Ben normalde İtemsatış'tan bıcagımı satıyordum, adam dedi böyle böyle İtemsatış'da parasının olmadıgnı söyledi Akincigame'de varmıs. Şimdi akincigame güvenilir mi hiç bilmiyorum. Bazıları dedi çekebiliyosun para bazıları diyor yok güvenilir değil diye. Kararsız kaldım IBAN'ı yokmus öyle diyor.

Site normalde güvenilir fakat adamın işi uzatması sıkıntılı ve şüpheci bir durum, akıncıgame diye kopyalanmış fake bir site atabilir sana ona dikkat et. Ben İtemsatış dışında alışveriş yapmıyorum da diyebilirsin bir tek o alacak diye bir şey yok.

Yok yok akincigame.comdan satışı yapacağım ama genel olarak hiç güvenilir değil sitenin kendisi bir de adam satın alım geçmişini attı ama bunu kendisi de yapabilir düzenleyip fake ss de atmıs olabilir yani bir de hesabım silinebilir belki adam sitenin adminidir olup olmadığınıda bilmiyorum çünkü başkalarının formunda hesapları silinmiş adam belki admin bıçağı aldıgı gibi hesabımı silecek nereden bilebilirim yani bi tık şans işi gibi geldi bana çok kararsız kaldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı