Akismet anti spam eklentisini eklemeye çalışırken görselde belirtilen hata ile karşılaşıyorum. Ne kadar hesap oluştursam da manuel olarak eklesem de hatayı geçemiyorum.
Akismet anti spam eklentisini eklemeye çalışırken görselde belirtilen hata ile karşılaşıyorum. Ne kadar hesap oluştursam da manuel olarak eklesem de hatayı geçemiyorum.
Bende aynı hosting'i kullanıyorum. Destek bileti oluşturun sabaha dönüş yaparlar. Mümkün olduğu kadar ekran alıntısı falan da ekleyin yardımcı olacaklardır.
Sunucuya müdahale edebiliyorsan kuralları değişebilirsin. Aksi takdirde arkadaşın dediği gibi desteğe danışman en doğru yol olacaktır. Bu tür durumlarda ilk olarak hizmet aldığınız firmaya danışın.
Sunucuya müdahale edebiliyorsan kuralları değişebilirsin. Aksi takdirde arkadaşın dediği gibi desteğe danışman en doğru yol olacaktır. Bu tür durumlarda ilk olarak hizmet aldığınız firmaya danışın.
Kullandığın hizmete bağlı. Basit bir hosting ise değişemezsin, bir sunucu ise, ki sanmıyorum, değişebilirsin. Akismet o kadar da gerekli bir eklenti değil ki. Spam yorumlarla başa çıkmak istiyorsan yorum onayını aç yeter.