Hocam sorunun açıklaması yazıyor zaten kırmızılı alanda?Akismet anti spam eklentisini eklemeye çalışırken görselde belirtilen hata ile karşılaşıyorum. Ne kadar hesap oluştursam da manuel olarak eklesem de hatayı geçemiyorum.
Eki Görüntüle 812344
Bunun farkındayım dostum sorunu nasıl çözebilirim?Hosting firmanızın güvenlik duvarı akismet api sunucularını engelliyor.
İki çözüm yolu var:Bunun farkındayım dostum sorunu nasıl çözebilirim?
İki çözüm yolu var:
- Akismet'in sunucuları çökmüş olabilir. Çözüm olarak sadece bekleyebilirsin.
- Hosting firmandan destek isteyebilirsin. Daha net bir çözüm olacaktır.
Sunucuya müdahale edebiliyorsan kuralları değişebilirsin. Aksi takdirde arkadaşın dediği gibi desteğe danışman en doğru yol olacaktır. Bu tür durumlarda ilk olarak hizmet aldığınız firmaya danışın.Bunun farkındayım dostum sorunu nasıl çözebilirim?
Erişebildiğim yeri öğrenebilmem için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmeliyimSunucuya müdahale edebiliyorsan kuralları değişebilirsin. Aksi takdirde arkadaşın dediği gibi desteğe danışman en doğru yol olacaktır. Bu tür durumlarda ilk olarak hizmet aldığınız firmaya danışın.
Kullandığın hizmete bağlı. Basit bir hosting ise değişemezsin, bir sunucu ise, ki sanmıyorum, değişebilirsin. Akismet o kadar da gerekli bir eklenti değil ki. Spam yorumlarla başa çıkmak istiyorsan yorum onayını aç yeter.Erişebildiğim yeri öğrenebilmem için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmeliyimYılbaşı gerekçesiyle firma 4 ocağa kadar desteğe kapalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.