AKK aşımı ve hız düşmeme sorunu

AduWer

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben Ttnet Hipernet 75GB AKK 24mbps paketini kullanıyorum.
AKK 75 GB ama COD BO 3'ü bile indirmeme rağmen hızım hala aynı.
Şu an 2.5 sabit indirme hızım mevcut acaba TTtnet şu AKL'yi kaldırmış olabilir mi ?

1.
1.png

2.
2.png

3.
3.png

4.
4.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırma gibi bir durum yok. Bu olay başkalarında da oluyor. Aylık bir şey olabilir. Ya da yakın zamanda hızınızı düşürürler.

Güncelleme; hızım hala düşmedi akk uygulamasının bazı kesimlere kaldırılmış olma ihtimali olabilir mi ?
Adsız.png

Benim Superonline 8 mbit 50 gb Akk' li internetin yaklaşık 7-8 aydır hızı düşmüyor nedense. Şansınıza gelmiş çaktırmayın. :D

Aynı durum yaklaşık 3 ay önce bende de olmuştu. AKK'yi geçmeme rağmen hız düşmemişti ama 5-6 gün sonra hız düşmüştü. O günlerde de 200 gb'tı geçkin oyun filan indirmiştim.

Adil kullanım kotasının kaldırılma gibi bir ihtimal yakın zamanda görünmüyor. Ayın 22'sine kadar bekleyin derim. Genelde ayın 22. gününe kadar hızınız düşmediyse ay sonuna kadar düşmüyor. Tabi kesin bir ihtimal değil bu fakat geçmişte bu durumu birkaç kez yaşadığım için söylemekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı