Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aynı sorun bende de var ama ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum bir kaç ay öncesine kadar bir dosya indirirken 800-900 Kb/sn arası iniyordu şimdi ise bazen 100 Kb/sn bazen ise çok şaşırtıcı olarak 1500 Kb/sn gibi bir hızda dosya indiriyor.
TTneti aradım modemi kapatmamı söylediler güncelleme yaptık dediler fakat hiçbir şey değişmedi. İndirme hızı bende problem çünkü 2 gün sonra yeni bilgisayar alacağım. Oyunlarımı indirirken hız dostum olmalı.