Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AKK'm dolmadı ve internet aşırı yavaş. Videolar 144p de yükleniyor. Modem Huawei HG_521V1 üstelik internet 10 saniye bağlanmayınca hemen gidiyor. Firmware denen zımbırtıyı da yaptım gene aynı.
Babam aramıştı Ttnet'ten gelip ADSL kablosunu değiştirin dediler gittiler. Bizde yenisini alıp elektrik bantı ile düzenleme vs. yaptık. Önceden çok iyiydi 800 900 kb hıza çıkmaya başlamıştı. Şimdi 50 60'a düştü akşam tekrar soracağım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Modeme format atarsak geçeceğinden emin misiniz ? Modemin arkasında reset diye bir küçük ataç girecek şekilde yer var. Oraya basarak atıyoruz her halde.
Bence kesinlikle ttnet müşteri hizmetlerinin üstüne gitmelisin. Anlayışla yaklaştığın zaman zerre ilgilenmiyorlar, onu bunu bahane edip işin içinden çıkıyorlar pişkin bir biçimde. Berbat bir hizmet anlayışları var.