AKK Kalkıyor Yalanı

Artık iyi bir şey yapmalarını geçtim mevcut olanları değiştirmeyin be Allah'sızlar. Bu arada bu mesaja nereden baktın hangi siteden? Bende bir bakayım bakalım bizde ne yazıyormuş.

Türk Telekom müşterisiyim ben de.
16 Mbps 100 GB AKK olan paketi kullanıyorum.
Eğer böyle bir mantıkta icraat yapmaya kalkarlarsa çok büyük bir ceza alacaklardır.
İstedikleri kılıfa çevirsinler hiç sorun olmaz.
Bilgisi olan kişiler şikayet edecektir bu durumu.
Türk Telekom şuan algı yapmaya çalışıyordur tepkilerin ne olacağı yönünde.

Eğer böyle bir durumu göze alırlarsa az önce dediğim gibi büyük bir ceza almakla beraber müşterilerini kaybederler.

Öğlen haberlerini araştırın. Bir açıklamada Türk Telekom'a uyarı geldi bu tür bildirmelerinden sonra.
AKK kalkacak ve sağlayıcıların sadece hız değerini paket içeriği detayı olarak geçebilecek açıklaması yapıldı.

Turkcell gibi bir şirket yapısı paşa paşa kaldırıyorsa oda kaldırır ve kılıf uydurmaktan da vazgeçecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık iyi bir şey yapmalarını geçtim mevcut olanları değiştirmeyin be Allah'sızlar. Bu arada bu mesaja nereden baktın hangi siteden? Bende bir bakayım bakalım bizde ne yazıyormuş.
Türk Telekom online işlemler üzerinde fatura bölümü var. Oradan bakabilirsin.

Eğer böyle bir mantıkta icraat yapmaya kalkarlarsa çok büyük bir ceza alacaklardır.

Eğer böyle bir durumu göze alırlarsa az önce dediğim gibi büyük bir ceza almakla beraber müşterilerini kaybederler.

Öğlen haberlerini araştırın. Bir açıklamada Türk Telekom'a uyarı geldi bu tür bildirmelerinden sonra.
AKK kalkacak ve sağlayıcıların sadece hız değerini paket içeriği detayı olarak geçebilecek açıklaması yapıldı.

Turkcell gibi bir şirket yapısı paşa paşa kaldırıyorsa oda kaldırır ve kılıf uydurmaktan da vazgeçecektir.

Umarım dediğiniz gibi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında AKN kalkıyor ama firmalar arada bulunan boşluklardan dolanarak ismi farklı olan esasında AKN diye geçen sistemi biraz daha boyayıp tekrar kullanacaklar.

Yaz aylarından itibaren, taahhütsüz ve AKN içermeyen ISS'leri tercih edin dememin sebebi budur, zira siz ne kadar yasa koysanızda arka kapısından dolaşmaları çok sürmüyor.
Devlet burada tekrar devreye girip, kota, AKN vb. gibi kullanıcıların belirli bir miktarda veriyi kullandıktan sonra hız düşüren, bağlantı saatlerini kısıtlayan, bağlantıyı sonlandıran veya bağlantıyı son derece kısıtlı hale getirecek sistemlere yönelik bir karar yayınlayıp bu işe son vermesi gerekli.

Yükleme veya gönderme hızı dediğimiz(upload) ise farklı bir kanayan yara, kozlar gene TT ve BTK'nın elinde hiç yoktan 10-15 Mbps'e kadar bu hak tanılmalı ama olur mu ? Arap bozması bir kurum ondanda aşırı para kazanıp farklı yerleri zengin ediyor.

Bizim evrensel olmamız lazım iken klasik tahta kafa ile hareket etmemizin sonuçlarından biri gene karşımızda. Hayırlı olsun :)

Umarım bu iş geçicidir cidden kalkar ve böyle saçma sapan şeyler karşımıza çıkmaz, çıkarsa yazdıklarım geçerlidir.

Turkcell AKN'siz mi yapacak?
Eğer öyleyse ocakta TTNET ile sözleşmem bitiyor, turkcell'e geçerim. Gerçi altyapı TTNET'in ama olsun.

@honolulu
Evet.
Ancak Turkcell altyapısı olmadığı için gerçek değerleri almak yine zor olacaktır.
Turkcell altyapısı desteği olanlar keyifle kullanıyorlar yüksek fiyat ödeme yapsalarda.

Ben uzun süredir VDSL geçmeyi düşünen biri olarak sözleşme bitmesini bekliyorum. Benimde Şubat olarak bitiyor.

Abonelik Sözleşmesinin Feshi ve Sonuçları
Sözleşmenin feshi
MADDE 22 –
(1) Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıl ve daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir.
Bunun anlamı 1 yıldan sonra herhangi bir bedel ödemeden sözleşmeyi feshedebilir miyiz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı