AKK Uygulaması Kalkınca Ne Olacak?

semihcakmak1

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere 31 Aralık 2018'de AKK uygulaması ülkede kalkıyor. Bunun doğuracağı sebepler nedir? Ben evimde 24 Mbps internet kullanıyorum.(SUPERONLİNE) Ayda 60TL, 35GB AKK. AKK kalktıktan sonra bu fiyat artacak mıdır yoksa kotalı sisteme mi geçilecek veya 60 TL 24Mbps internet AKK'siz aynen devam edecek? Kafamdaki sorular dönüp duruyor nedensiz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhüt var ise, bu taahhüt sözleşmesinin dışına çıkamazlar. Paketinizden memnunsanız, taahhüt uzatabilirsiniz.

Erdi Özüağ Süperonline dan üst düzey bir isimle bir röpartaj yapmıştı. Orada da söyleniyordu. AKK nin kalkıp yerine başka şeylerin geleceği. Fazla umutlanmamak gerek. Türkiye de yaşayıp ta mutsuz olmaya alıştık neticede.

AKK-AKN yerine uzun zamandır kotalı internet satılıyor. İleri atılan bir adım karşısında iki adım geri gidiyoruz. Taahhüt devam ediyorsa bitene kadar aknsiz kullanırsın(gece 2-8 arasında böyle yaşandı. Taahhütün olsa bile yararlanabildik). Bitince seni ya tam sınırsıza ya da kotalı pakete geçirmek için ararlar. Taahhüt uzatmak istersen artık öyle bir paket olmadığını belirtirler. Uzatamazsın.

Ben hep 50 liralık net kullanıyorum.

Şaka bir kenara fahiş fiyat ödüyorum AKK yok diye. Evlerden ırak... :(

Screenshot_20180715_122132_T_rksat_Kablo.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı