Evet. İlk siyah nordic layout bunun farkında olarak alın. Attığım Dracula Castle klavye de 3200TL. 700TL vergi yazdığına bakmayın aslında 500 küsur TL. @555108 @Kaan Diktaş hocam 5075B Plus V1 ile V2 arasında tek fark tasarım değil mi doğru mu biliyorum?
Hocam akko nedense evime göndermiyor.Bende öyle biliyorum. Bu arada Akko'ya da Amazon fark etmez hangisi daha ucuza geliyorsa oradan alın.
Nasıl yani?Hocam akko nedense evime göndermiyor.
Çok garip bir durum. Zaten amazondan alsanız da bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum verdiğiniz ekstra 200 300tlye değer amazon güvencesi.Hocam akko nedense evime göndermiyor.
Çok garip bir durum. Zaten Amazon'dan alsanız da bir sıkıntı çıkacağını sanmıyor verdiğiniz ekstra 200 300TL'ye değer Amazon güvencesi.
mersin seçeneklerde yok.Nasıl yani?
Hocam işte 3200 tl verebiliyorum şu an max200-300 TL daha verirse daha iyi klavyeler alır zaten. Konu sahibi arkadaşın bütçesi neydi bu arada?
Mersin seçeneklerde yok.
Hocam işte 3200 TL verebiliyorum şu an Max.
Hocam peki şu keycapsleri, dracula castle alırsam kullanabilir miyim? Zaten yanlış anlamadıysam GMK67 draculadan daha ucuza geliyor.Gmk67 topla o zaman.
ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
129 TuÅları siyah ve Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili PBT Boya Süblimasyon Mekanik Klavye Klavye TuÅları MX Anahtarı 61/64/68 - AliExpress 7
Amazon.com.tr (iki adet alacaksın.)
Her bir ürünü yeni bir hesap açarak al. Switch'leri de Amazon Prime ile al.
Gmk67 dracula caslteye göre daha güzel bir klavye.
Bütçemi aşıyor dersen şu keycapsi al.
PBT Keycaps XDA profil kiÅiselleÅtirilmiŠİngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7
Aynen 3200'e geliyor vergiyi unutmuşumGmk67 topla o zaman.
ÃalıÅırken deÄiÅtirilebilir mekanik klavye conta Bluetooth 2.4G RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye 3 mod özelleÅtirilmiÅ klavye - AliExpress 7
129 TuÅları siyah ve Beyaz Japon Klavye TuÅları Kiraz Profili PBT Boya Süblimasyon Mekanik Klavye Klavye TuÅları MX Anahtarı 61/64/68 - AliExpress 7
Amazon.com.tr (iki adet alacaksın.)
Her bir ürünü yeni bir hesap açarak al. Switch'leri de Amazon Prime ile al.
Gmk67 dracula caslteye göre daha güzel bir klavye.
Bütçemi aşıyor dersen şu keycapsi al.
PBT Keycaps XDA profil kiÅiselleÅtirilmiŠİngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye - AliExpress 7
Japonca keycaps ile 3200-3300 gibi bir şey tutuyor olması lazım. Eğer ben o kadar veremem dersen en son attığım keycapsi al. En son attığım ile 2900 ya da 3K tutuyor olması lazım.
Hocam peki şu keycapsleri, dracula Castle alırsam kullanabilir miyim? Zaten yanlış anlamadıysam GMK67 draculadan daha ucuza geliyor.
Aynen 3200'e geliyor vergiyi unutmuşum
Hocam şimdi dracula alırsam eğer merak ettiğim ileride şu japonca keycaps alırsam draculaya takabilir miyim?En son attığım keycaps ile alırsan 2900 civarı vergi dahil tutuyor. Ben Japonca keycaps almanı öneririm.