Akko 5075b Plus V2 dracula Castle alınır mı?

@Güllaç hocam switch konusunda pek bir bilgim yok. Hafif ve sesi hoşuma gittiği için yellow switch almayı düşünüyorum. FPS oyunu tek CS2 oynuyorum. Hardcore oyuncu değilim. Sizce mantıklı mı?

Bir eksiklik değil yani değil mi hocam?
Eksiklik değil hocam, sadece tuş düzeni farklı. ISO ve ANSI tuş düzenlerinin en bariz farkı ise ISO'nun büyük enter; ANSI'nin küçük enter olması.

@Güllaç hocam switch konusunda pek bir bilgim yok. Hafif ve sesi hoşuma gittiği için yellow switch almayı düşünüyorum. FPS oyunu tek CS2 oynuyorum. Hardcore oyuncu değilim. Sizce mantıklı mı?
Siz switchin sesini beğendiyseniz mantıklı tabii hocam. Güzel switchtir zaten, alabilirsiniz.

Bu arada klavyenin 2000TL'ye düşeceğini nereden anladınız ben onu anlayamadım. En fazla 480TL indirim olacak. O da vergisiz haliye 2200TL, vergili haliyle 3000TL oluyor. Bende ödeme ekranında 3400TL gösteriyor çünkü.

Eksiklik değil hocam, sadece tuş düzeni farklı. ISO ve ANSI tuş düzenlerinin en bariz farkı ise ISO'nun büyük enter; ANSI'nin küçük enter olması.

Siz Switch'in sesini beğendiyseniz mantıklı tabii hocam. Güzel switchtir zaten, alabilirsiniz.

Bu arada klavyenin 2000TL'ye düşeceğini nereden anladınız ben onu anlayamadım. En fazla 480TL indirim olacak. O da vergisiz haliye 2200TL, vergili haliyle 3000TL oluyor. Bende ödeme ekranında 3400TL gösteriyor çünkü.

O zaman bundaki enter küçük bir sıkıntı yaşatır mı acaba?

Siz switchin sesini beğendiyseniz mantıklı tabii hocam. Güzel switchtir zaten, alabilirsiniz.

Screenshot_2023-11-09-00-39-48-298_com.alibaba.aliexpresshd-edit.jpg

Hocam bende böyle yazıyor.

Aliexpress'de indirime girecek olan klavyede V2 yazıyor. Aynı klavyeyi amazon.com.tr de baktığımda V2 yazmıyor. Aralarında bir fark var mı?
1699525900248.png

Fnatic in bu klavyesi de ilgimi çekiyor. Düşük profil fakat kablosuz değil. Akko'da kablosuz düşük profilli mekanik klavye var mı? Veya Fnatic in benzeri de olabilir. Sanırım Fnatic pek ilgi görmüyor mu düşük profil olarak.
1699526156342.png

1699690824807.png

Hocam sipariş verdim stok bitti. Stokları yeniliyorlarmış, yine de alacak olan varsa ne olur ne olmaz acele etsin. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı