Tahaa1111 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #41 Zyetwy dedi: Hocam hangi Switch'leri tercih ettiniz? Pro mu normal mi? Ve detaylı genel bir inceleme bekliyorum hocam sizden. Hayırlı olsun şimdiden umarım memnun kalmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Hocam switch'ler yellow pro. Yazılım biraz karışık geldi, Fn tuşlarını falan öğrenince detaylı bir inceleme yapacağım.
Zyetwy dedi: Hocam hangi Switch'leri tercih ettiniz? Pro mu normal mi? Ve detaylı genel bir inceleme bekliyorum hocam sizden. Hayırlı olsun şimdiden umarım memnun kalmışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Hocam switch'ler yellow pro. Yazılım biraz karışık geldi, Fn tuşlarını falan öğrenince detaylı bir inceleme yapacağım.
Cipsy Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 18 Çözümler 1 9 Aralık 2023 #42 Ürünü bir gümrükten çıkarıp ptt'ye verebilseler bana da gelecekte.... Biri aldı kullanıyor oralarsa sanırım
Ürünü bir gümrükten çıkarıp ptt'ye verebilseler bana da gelecekte.... Biri aldı kullanıyor oralarsa sanırım
Mc Big Gundi Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #43 Bu fiyata alınır mı? İndirim beklenmeli mi? AliExpress'te 3500. Amazon.com.tr
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #44 Mc Big Gundi dedi: Bu fiyata alınır mı? İndirim beklenmeli mi? AliExpress'te 3500. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com
Mc Big Gundi dedi: Bu fiyata alınır mı? İndirim beklenmeli mi? AliExpress'te 3500. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com
Mc Big Gundi Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #45 Hyperciaa dedi: Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com Genişletmek için tıkla... Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? Mc Big Gundi dedi: Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İndirim beklenir mi? @Tahaa1111 @Zyetwy Son düzenleme: 15 Mart 2024
Hyperciaa dedi: Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com Genişletmek için tıkla... Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? Mc Big Gundi dedi: Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? Genişletmek için tıkla... İndirim beklenir mi? @Tahaa1111 @Zyetwy
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #46 Mc Big Gundi dedi: Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? İndirim beklenir mi? @Tahaa1111 @Zyetwy Genişletmek için tıkla... Akkodan vergi çıkmıyor diye biliyorum. Çıkarsa da 700 800 çıkar. Ama çıkacağını sanmam.
Mc Big Gundi dedi: Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? İndirim beklenir mi? @Tahaa1111 @Zyetwy Genişletmek için tıkla... Akkodan vergi çıkmıyor diye biliyorum. Çıkarsa da 700 800 çıkar. Ama çıkacağını sanmam.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 15 Mart 2024 #47 Akko da vergi falan çıkmıyor.
Tahaa1111 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #48 Mc Big Gundi dedi: Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? İndirim beklenir mi? @Tahaa1111 @Zyetwy Genişletmek için tıkla... Hocam alalı bayağı oldu gayet memnunum. İndirim olsa iyi olur. Bu fiyata daha iyisi vardır belki. Biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Mc Big Gundi dedi: Vergi çıkarsa ne kadara patlar. Ya da çıkar mı? İndirim beklenir mi? @Tahaa1111 @Zyetwy Genişletmek için tıkla... Hocam alalı bayağı oldu gayet memnunum. İndirim olsa iyi olur. Bu fiyata daha iyisi vardır belki. Biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Mc Big Gundi Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #49 Aldım dün gece kargoyla beraber 95$a geldi.
Tahaa1111 Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 40 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2024 #50 Mc Big Gundi dedi: Aldım dün gece kargoyla beraber 95$a geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Mc Big Gundi dedi: Aldım dün gece kargoyla beraber 95$a geldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.