Akko 5098b Plus santorini alınır mı?

Maalesef gördüğüm kadarı ile göstermiyor.
Ekranın ara yüzünü link olarak bırakıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba,
Hayırlı olsun. Beğenmene çok sevindim. Gerçekten güzel bir klavye seçimi yaptık ikimizde. Ben hala kurcalıyorum :D Sesinden, yazışından çoook memnunumç Sırf kurcalamak için sarı Switchler sipariş ettim gelince takıp sesine bakacağım :D Keycapslerim de yolda onları da heyecanla bekliyorum. Takınca fotosunu atacağım. Akko'nun Software'ini indirip oradan gif seçebiliyorsun. Oraya bir gif paylaştım hatta. Görüntüleyebilirsin. Fakat 1 gif yükleyebildim. Diğerlerinde hata veriyor. Sebebini bulamadım bir türlü. Araştırmaya devam ediyorum.

Buraya Temu ürün kodları bırakacağım belki hoşuna gider;

NT680221 (Bunu aldım) (Bizim klavyemiz 5 pinli switchler kullanıyor ama 3 pinli switch lerde oluyor diye biliyorum o yüzden denemek için aldım)

YV256836 (Bunu aldım)
BU637166 (Bunu aldım)
QM704910 (Bunu aldım)
KB212268 (Bunu aldım)
PD41086
MH163769
AC118847
ED28272
WV132467
LR615633
HJ230084
NL173563
GM62585
LB269008
BX02747
VL360719
VL360719
AF332184

Kendin de zaten incelersin acayip tatlı ve işe yarar ürünler dolu.
Tekrardan hayırlı olsun. Güle Güle kullan :)

Sebebini buldum. Gifin boyutuna göre frame sayısını düşürmek gerekiyormuş. Bazı gifleri 20 frame bazılarını 10 frame düşürünce kabul etti :) Zaman buldukça yeni gifler yükleyeceğim :)
Merhabalar tekrardan,

Türkçe-Q kısmını o kadar problem etmedim, görmezden geliyorum şu anda. Gerçekten klavyeyi kurcalamak çok güzel, aklımda bazı soru işaretleri var sadece. Zamanla sararır mı, tuşları soyulur mu vs. gibi. Ama şimdilik onları da takmıyorum. Tuş sesleri çok güzel, şimdilik onları değiştirmek gibi bir niyetim de yok ama olursa attığın mesajdan çekip alacağımdan emin olabilirsin :)

Farkettiğim bazı noktalar şunlar;
-GIF yüklemek için, yükleyeceğimiz dosyada maksimum 108 frame olması gerekiyor.
-Işık animasyonlarını ayarlarken bazen ışık saçma hareket edebiliyor. Can sıkıcı bir durum değil.

Ekranda CPU, GPU sıcaklık değerlerini gösterebiliyor mu?

Arkadaşın sorduğu bu durumu ben de araştırdım ama maalesef olmuyor. Olsaydı tadından yenmezdi.

Bir kaç GIF yüklemeyi deneyeceğim. Kedilerimin fotoğraflarını da aynı şekilde :)

Bakalım klavye ile yolculuğumuz nasıl devam edecek.

Tekrardan teşekkürler ve iyi sosyaller.

Merhabalar tekrardan,

Türkçe-Q kısmını o kadar problem etmedim, görmezden geliyorum şu anda. Gerçekten klavyeyi kurcalamak çok güzel, aklımda bazı soru işaretleri var sadece. Zamanla sararır mı, tuşları soyulur mu vs. gibi. Ama şimdilik onları da takmıyorum. Tuş sesleri çok güzel, şimdilik onları değiştirmek gibi bir niyetim de yok ama olursa attığın mesajdan çekip alacağımdan emin olabilirsin :)

Farkettiğim bazı noktalar şunlar;
-GIF yüklemek için, yükleyeceğimiz dosyada maksimum 108 frame olması gerekiyor.
-Işık animasyonlarını ayarlarken bazen ışık saçma hareket edebiliyor. Can sıkıcı bir durum değil.

Arkadaşın sorduğu bu durumu ben de araştırdım ama maalesef olmuyor. Olsaydı tadından yenmezdi.

Bir kaç GIF yüklemeyi deneyeceğim. Kedilerimin fotoğraflarını da aynı şekilde :)

Bakalım klavye ile yolculuğumuz nasıl devam edecek.

Tekrardan teşekkürler ve iyi sosyaller.
Merhaba,

Vallahi aynı sorulara sahibiz. Ben odamda sigara içen birisiyim. İçmesem bile beyaz plastikler zamanlar sararabiliyor. Umarım klavye sararmaz. Sararsa bile eski, nostaljik pc ler gibi olur. Hatırlarsın onların böyle dumanı tüten kanserojen bir kokusu ve sarımtırak bir rengi vardı 😂

Tuşların kısa vadede zarar göreceğini sanmıyorum. Yoğun kullanımda belki bir kaç seneye aşınabilir. Ama işleme kalitesi güzel, soyulma yapmaz gibi geliyor. Hem 2-3 sene sonra soyulsa bile keycaps değiştirilir yeni bir görünüme kavuşur :) Kısa ve döngü olan gifler güzel oluyor. Eğer Share etmek istersen giflerin karesi 10 a kadar düşürmek gerekebiliyor. Yüksek kare sayısında önceden belirttiğim timeout hatasını veriyor.

Işık animasyonlarını değiştirirken ışıkları söndürüp kalibre ediyor eğer bahsettiğim durum o ise normal bir durum. Ama farklı bir şeyler yapıyorsa onu bilmiyorum. Bende sadece 1 saniyelik sönme oluyor.

Türkçe karakterler olmadan yazmaya alıştırıyorum kendimi :D Ama baskıcılara bir uğrayacağım. Türkçe karakterleri minik boyutlarda klavyenin üstündeki boşluklara lazerle yazdırabilirsem süper olur.

Benim hoşuma gitmeyen noktalar;
Arkasındaki açma kapama ve 2.4 hz mod tuşu tık tık sesi çıkarmıyor. Böyle kaydırınca tam anlayamıyorum tam ortada mı değil mi, yerime geldi mi gelmedi mi diye

Bir de kabloyu takınca hafif bir sallantı hafif bir boşluk var gibi.

Sen de durumlar nasıl? Var mı bu bahsettiğim şeyler?

İyi akşamlar iyi sosyaller.

Rationalkeyste Türkçe PBT tuş setleri satılıyor. Ben çok memnunum. Takdirlerinize.
Hocam zaten tuşlarından dolayı bu modeli seçtim. Tuşları değiştirirsem bir anlamı kalmaz. Türkçe karakterleri ve sayılardaki sembolleri lazer ile yazdırdım. Tam istediğim gibi oldu ne eksik ne fazla.
IMG_7677.jpeg

Güle güle kullanın hocam. Ekranı kapatmak mümkün mü?
Yok maalesef ekranı kapatmak veya ekrana bilgisayar ile alakalı değerleri yansıtmak mümkün değil. Keşke sıcaklık vb. değerler de görüntülenebilseymiş, veya tuş takibi yapılabilseymiş güzel olurmuş. Ama GIF oynatabilmesi, fotoğraf yansıtılabilmesi halen güzel bir özellik bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı