Elektronik Akko ACR Pro 75, 67 dolar!

Swarcrow'un discordunda bu siteden alışveriş yapmış bir sürü insan var sorabilirsin.
Adres kısmında zorunlu alanlar var TR ile alakalı seçenekler olmadığı için seçilemiyor eminmisin TR'ye gönderim yaptığına?

Edit: Bölgeyi TR yapınca sayfayı yenilemesi gerekiyormuş sorun kamadı.

Edit2: Ödeme sırsınd gümrük eklemiyor. kargo geldiğinde sorun çıkma olasılığı yüksek.

Ekran görüntüsü 2023-08-15 114854.png

Son düzenleme:
Vazgeçtim, en kötü ihtimalle gümrükle maliyeti 2500 olur. indirimler devam ettiği için farklı ürünlere bakıyorum.
Bu kargo firması ile ürünü gelen kimse vergi ödememiş, yani yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor almadıysanız boş yere almadınız. Ben de satın aldım ürün gelince vergi çıktı mı çıkmadı mı buraya sizi etiketleyerek yazarım.

Bu kargo firması ile ürünü gelen kimse vergi ödememiş, yani yüksek ihtimalle vergi çıkmıyor almadıysanız boş yere almadınız. Ben de satın aldım ürün gelince vergi çıktı mı çıkmadı mı buraya sizi etiketleyerek yazarım.

Hayırlı olsun,
%75 layout bakıyordum aslınada o yüzden vazgeçtim. %15 kod ile PC75B Plus V2 aldım bende, bakalım sonucu paylaşırım kargo ulaştığında.

Kargoyu teslim alırken istenilen vergileri kuşlar mı ödeyecek?

Hocam teşekkürler benim kuşlar tatildeydi ödeme yapamamışlar. Sanırım benim klavyenin vergisini de sizin kuşlar ödemiş. Alanlara hayırlı olsun vergi dahil sitedeki fiyata. :)

Dosya Ekleri

• IMG_20230823_122705.jpg
    IMG_20230823_122705.jpg
    240,5 KB · Görüntüleme: 34
Hocam teşekkürler benim kuşlar tatildeydi ödeme yapamamışlar. Sanırım benim klavyenin vergisini de sizin kuşlar ödemiş. Alanlara hayırlı olsun vergi dahil sitedeki fiyata. :)
H.O, ulaşması ne kadar sürüyor şiparişi 17sinde vermişim. ayın 21de son bir bilgi girişi olmuş Package data received yazıyor 3 gün geçti başka bilgi yok.

12 Ağustos'ta sipariş verdim ve 11 günde ulaştı. Burası biraz geç güncelleniyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-08-23-13-29-09-512_com.brave.browser-edit.jpg
    Screenshot_2023-08-23-13-29-09-512_com.brave.browser-edit.jpg
    265,7 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı