Enss755
Hectopat
Hayırlı olsun hocam bende zamanında siyah ile beyaz arasında kalmıştım. Şuan beyaz renk daha güzel görünmeye başladı.Direk aldım dün gece. 800'e geldi İyzico ile.
Hayırlı olsun hocam bende zamanında siyah ile beyaz arasında kalmıştım. Şuan beyaz renk daha güzel görünmeye başladı.Direk aldım dün gece. 800'e geldi İyzico ile.
Vodafone Pay'a atıp, atm yolu ile QR kod ile çekiliyor.İyizicodaki parayı nasıl çekebiliriz taktik var mı arkadaşlar.
Vodafone Pay'a atıp, ATM yolu ile QR kod ile çekiliyor.
Hocam bana sadece 700 TL geldi. Kampanya bitti mi acaba bilginiz var mı?Anında hepsi geldi 1199 TL.
İyizicodaki parayı Nays yükleyebiliyor muyuz acaba banka hesabı kartından yükle seçeneği ile.
Hocam bana sadece 700 TL geldi. Kampanya bitti mi acaba bilginiz var mı?
Hocam bana sadece 700 TL geldi. Kampanya bitti mi acaba bilginiz var mı?
Katılmamış olabilir misiniz 3 kampanyaya da?
Hocam bende de durum aynı 3 kampanyaya da katıldım 2 tanesi ödendi gözüküyor ilk alışveriş e 500 TL kampanyası gelmedi ama hala.
Eğer ki önceden sipariş verip iptal ettiyseniz, kampanyaya katılamıyorsunuz, durum farklıysa müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.