Akko klavyelerden hangisi alınır?

Bütçe
3000-3500

chavon

Femtopat
Daha fazla  
Ben 700 E-Yooso Z11 alırdım açıkçası çok güçlü 4070 4090 sistemin yoksa o klavyeye o kadar para vermezdim.

Elimde şu anda Ajazz AK873 var ve satıp yenisini almak istiyorum. Önerilere açığım.

Başlıkta da görünüldüğü üzere Akko klavye almak istiyorum fakat kararsızım.

Bunlardan hangisi daha iyi seçenek olacaktır?

DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - bunu da ekleyeyim.

Son düzenleme:
Akko 7th Anniversary modelini aldım ve hayal kırıklığı diyebilirim. Kablolu/kablosuz kullanım fark etmeksizin klavyede tutukluk oluyor. Örneğin yazı yazarken eksik harf yazıyorsunuz, oyunda karakter koşarken birden yürümeye başlıyor, bir şey silerken ya fazla ya eksik harf siliyorsunuz vs vs. Reddit'de bu sorunu yaşayan insanlara da denk geldim, yani ortada kronik bir durum olabilir.

Malzeme kalitesi olarak gayet iyi ama kullanamadıktan sonra ne faydası var. Akko ile iletişime geçtim, bozuk PCB olabilir dediler. Ben de iade talebiyle geri göndereceğim.

Merhabalar
Geçen gün Akko 5098B PLus Santorini aldım. Bugün elime ulaştı. Geldiğinden beri sürekli pc başında tutmayı becerdi beni. Ben daha önce klavye kullanmıyormuşum dedirtti bana. Tuş kalitesi olsun, yazım hissiyatı olsun, tuş sesleri olsun her detayı kaliteli ve mükemmel bir klavye. Ben bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim.

Ajaazı bilmem ama bu klavye çok başkaymış. Yabancı "Custom Keyboard" içerik üreticilerini takip ediyorum. Sürekli izleye izleye iyi bir custom klavyenin nasıl olması gerektiği anlıyor insan. Diliniz varsa takip edebilirsiniz.

Şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım ve Akko markasını tavsiye ediyorum. Uzun kullanım ile ilgili bir bilgim yok maalesef.
İyi sosyaller dilerim.

Bu linkte ki konuda ilk izlenimlerimi paylaştım. Bakabilirsiniz.

Altüstü klavye bir klavyeye o kadar para verilmemeli bence

Akko 7th anniversary modelini aldım ve hayal kırıklığı diyebilirim. Kablolu/kablosuz kullanım fark etmeksizin klavyede tutukluk oluyor. Örneğin yazı yazarken eksik harf yazıyorsunuz, oyunda karakter koşarken birden yürümeye başlıyor, bir şey silerken ya fazla ya eksik harf siliyorsunuz vs vs. Reddit'de bu sorunu yaşayan insanlara da denk geldim, yani ortada kronik bir durum olabilir.

Malzeme kalitesi olarak gayet iyi ama kullanamadıktan sonra ne faydası var. Akko ile iletişime geçtim, bozuk PCB olabilir dediler. Ben de iade talebiyle geri göndereceğim.

Anladım hocam sağ olun yoksa onu alacaktım.

Merhaba.
Geçen gün Akko 5098b Plus santorini aldım. Bugün elime ulaştı. Geldiğinden beri sürekli PC başında tutmayı becerdi beni. Ben daha önce klavye kullanmıyormuşum dedirtti bana. Tuş kalitesi olsun, yazım hissiyatı olsun, tuş sesleri olsun her detayı kaliteli ve mükemmel bir klavye. Ben bu kadar etkileneceğimi düşünmemiştim.

Ajaazı bilmem ama bu klavye çok başkaymış. Yabancı "Custom keyboard" içerik üreticilerini takip ediyorum. Sürekli izleye izleye iyi bir Custom klavyenin nasıl olması gerektiği anlıyor insan. Diliniz varsa takip edebilirsiniz.

Şu ana kadar bir problemle karşılaşmadım ve Akko markasını tavsiye ediyorum. Uzun kullanım ile ilgili bir bilgim yok maalesef.
İyi sosyaller dilerim.

Bu linkte ki konuda ilk izlenimlerimi paylaştım. Bakabilirsiniz.

Bütçemi aşıyor hocam bilgilendirme için sağ olun yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı