B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 8 Temmuz 2025 #1 Bütçem 2500 TL, bu klavye alınır mı? İstediklerim kablosuz olması, boyutunun çok büyük olmaması. Valorant gibi FPS oyunları ve günlük kullanım için alacağım.
Bütçem 2500 TL, bu klavye alınır mı? İstediklerim kablosuz olması, boyutunun çok büyük olmaması. Valorant gibi FPS oyunları ve günlük kullanım için alacağım.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.320 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #2 Alinabilir.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 Alınabilir ama onun yerine AK680 öneririm kablosuz istemiyorsan.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 8 Temmuz 2025 #4 Musa Yiğit dedi: Alınabilir ama onun yerine AK680 öneririm kablosuz istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olmasını istiyorum. ubiiyy dedi: Alinabilir. Genişletmek için tıkla... F tuşlarının olmaması sorun olur mu sizce?
Musa Yiğit dedi: Alınabilir ama onun yerine AK680 öneririm kablosuz istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Kablosuz olmasını istiyorum. ubiiyy dedi: Alinabilir. Genişletmek için tıkla... F tuşlarının olmaması sorun olur mu sizce?
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #5 bigcherry dedi: Kablosuz olmasını istiyorum. F tuşlarının olmaması sorun olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz o kadar da dert edilecek bir şey değil.
bigcherry dedi: Kablosuz olmasını istiyorum. F tuşlarının olmaması sorun olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Bence sıkıntı olmaz o kadar da dert edilecek bir şey değil.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.320 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #6 bigcherry dedi: Kablosuz olmasını istiyorum. F tuşlarının olmaması sorun olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... F tuşlarının cok bir islevi yok açıkçası bir oyuncu icin.
bigcherry dedi: Kablosuz olmasını istiyorum. F tuşlarının olmaması sorun olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... F tuşlarının cok bir islevi yok açıkçası bir oyuncu icin.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 8 Temmuz 2025 #7 ubiiyy dedi: F tuşlarının cok bir islevi yok açıkçası bir oyuncu icin. Genişletmek için tıkla... Günlük olarak da kullanacağım o yüzden sordum.
ubiiyy dedi: F tuşlarının cok bir islevi yok açıkçası bir oyuncu icin. Genişletmek için tıkla... Günlük olarak da kullanacağım o yüzden sordum.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.320 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #8 bigcherry dedi: Günlük olarak da kullanacağım o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam F tusu kullaniyorsan alma.
bigcherry dedi: Günlük olarak da kullanacağım o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam F tusu kullaniyorsan alma.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 671 Çözümler 3 8 Temmuz 2025 #9 ubiiyy dedi: Hocam F tusu kullaniyorsan alma. Genişletmek için tıkla... Peki F tuşları olan bir klavye var mı kablosuz oyun için.
ubiiyy dedi: Hocam F tusu kullaniyorsan alma. Genişletmek için tıkla... Peki F tuşları olan bir klavye var mı kablosuz oyun için.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.320 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #10 bigcherry dedi: Peki F tuşları olan bir klavye var mı kablosuz oyun için. Genişletmek için tıkla... Dareu EK75 Pro olabilir.
bigcherry dedi: Peki F tuşları olan bir klavye var mı kablosuz oyun için. Genişletmek için tıkla... Dareu EK75 Pro olabilir.