Fun 60 almaya karar verdim, F tuşlarını fazla kullanmıyorum lazım olduğunda eski klavyeyi takarım.
@ubiiyy hangisi? Gaming.gen linkini atabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2530534
Fun 60 almaya karar verdim, F tuşlarını fazla kullanmıyorum lazım olduğunda eski klavyeyi takarım.
@ubiiyy hangisi? Gaming.gen linkini atabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2530534
8K dışında diğer tüm özellikleri aynıysa alıyorum. Teşekkürler.Max olanin tek + si kablosuzda da 8K olmasi. 8K kablosuzda sarjin hizli gidecek onu da dusun. Ama arada cok az bir fark var Max alabilirsin.
Max alıyorum.Pro kablosuzda 1KHz Max kablosuzda 8K Hz destekliyor kablosuz kullanacaksan Max al.
8K dışında diğer tüm özellikleri aynıysa alıyorum. Teşekkürler.
Max alıyorum.
Bu klavye ne ile bağlanıyor bilgisayara? @ubiiyy @Musa Yiğit
8K dışında diğer tüm özellikleri aynıysa alıyorum. Teşekkürler.
Max alıyorum.
Bu klavye ne ile bağlanıyor bilgisayara? @ubiiyy @Musa Yiğit
Dongle ile Bluetooth aynı şey mi? Kablosuz ilk defa kullanacağım bilmiyorum, içinden bağlamam için çıkıyor değil mi çünkü Bluetooth bilgisayarımda yok.İstersen kabloyla istersen kablosuz Bluetooth'la.
Dongle ile Bluetooth aynı şey mi? Kablosuz ilk defa kullanacağım bilmiyorum, içinden bağlamam için çıkıyor değil mi çünkü Bluetooth bilgisayarımda yok.
Dongle ile Bluetooth aynı şey mi? Kablosuz ilk defa kullanacağım bilmiyorum, içinden bağlamam için çıkıyor değil mi çünkü Bluetooth bilgisayarımda yok.
Ayrı bir şey almam gerekiyor mu yoksa kutudan çıkanı takıp çalıştırmam yetiyor mu 8K için.Dongle gecikmeyi en aza indirmek icin kullaniliyor, BT kullanirsan 125Hz diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.