Akko Monsgeek FUN60 2.4GHz modu çalışmıyor

• Konuyu başlatan was91
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.910

was91

Centipat
Daha fazla  
Akko Monsgeek FUN60 klavyem Bluetooth ve kablolu şekilde bağlanıyor fakat 2.4 GHz ile bağlayamıyorum. Dongle'ı görüyor, tanıyor fakat ne klavyeyi kullanabiliyorum ne uygulamada görebiliyorum fakat klavye 2.4 GHz modda çalışmıyor. Galiba pairlemek lazım. Ona da sitesinden bakıp denedim fakat o da olmadı. Herhangi bir fikri olan veya yardımcı olabilecek olan var mı? Uygulamada klavye 2.4 GHz ile hiçbir türlü gözükmüyor.

FN+y basılı tut uzunca. Pairing Mode'a geçecek. Sonrasında gerekirse alıcıyı çıkar tak.

FN y ye basıyorum y tuşu yanıp sönüyor dongle çıkarıp takmama rağmen bir sonuç yok Dongle'ı tanıyor fakat klavye gözükmüyor. Bluetooth modda çalışıyor 2.4 GHz'e geçince sorun başlıyor sadece dongle Windows'ta Akko Monsgeek keyboard olarak gözüküyor fakat ne kullanabiliyorum ne uygulamada gözüküyor.

1742934688594.png

Bu şekilde gözüküyor. Bluetooth'lu şekilde bağlandığımda kullanabiliyorum fakat 2.4G alıcısını takınca sadece alıcıyı Windows görüyor uygulamada gözükmüyor ve klavyede kullanılmıyor.

Dosya Ekleri

• 1742934434221.png
    1742934434221.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bende 4 5 gun once aldim Pro modelini dongle yi taktim bir 5 saniye kadar FN + y ye basili tuttum hizli yanip sonmeye basladi sonra baglandi bir uzun basili tutmayi dene tuslara. Benimki de 0 degil galiba ilk actigimda BT 1'e degil 2'ye baglanmami istedi 1'e baskasi baglanmis galiba onceden bilemiyorum olmadi garantiye gonder.

Bende 4 5 gun once aldim Pro modelini dongle yi taktim bir 5 saniye kadar FN + y ye basili tuttum hizli yanip sonmeye basladi sonra baglandi bir uzun basili tutmayi dene tuslara. Benimki de 0 degil galiba ilk actigimda BT 1'e degil 2'ye baglanmami istedi 1'e baskasi baglanmis galiba onceden bilemiyorum olmadi garantiye gonder.

Büyük ihtimalle beğenmeyip geri göndermiş bir kişidir o kadar da takılmamak lazım problem yoksa.

FN Y'ye çok uzun süre basılı tuttuğumda oldu tutup çektiğimde neredeyse hepsini denedim her türlü çözüme de baktım fakat başına bu durum gelen fazla yok benim Bluetooth'ta hiç sorun olmadı sorunsuz çalışıyor fakat 2.4G'de tık yok çalışmıyor. Daha alalı bir gün oldu yarın değişim isteyeceğim kabul olmaması durumunda da iadeye başvuracağım cevaplarınız için teşekkür ederim.

Aynı problemi yaşıyorum.

Satın aldığım Gaming.gen ile görüşüp klavyeye değişim istedim ve yenisini gönderdiler. Bazı cihazlar eski sürüm olduğu için bu sıkıntı oluyormuş eğer uzun zaman geçmediyse değişim hakkın varsa değişim iste reddetme ihtimalleri yok değişimle aldığım diğer klavyeyi sorunsuz kullanıyorum.

Satın aldığım Gaming.gen ile görüşüp klavyeye değişim istedim ve yenisini gönderdiler. Bazı cihazlar eski sürüm olduğu için bu sıkıntı oluyormuş eğer uzun zaman geçmediyse değişim hakkın varsa değişim iste reddetme ihtimalleri yok değişimle aldığım diğer klavyeyi sorunsuz kullanıyorum.

Benim siparişte bir sorun vardı. Switch kırık geldi bunu firmaya ilettim kontrole istediler ve tuşu benim kırdığımı söylediler(firmayı suçlamıyorum klavyenin alınıp iade edildiğini ve bana farkedilmeden kırık haliyle gönderildiğini düşünüyorum). Video çekmediğim için olay üstüme kaldı yeterince mağdur oldum zaten ve üstüne bağlantı sorunu olunca müşteri memnuniyeti kapsamında ürünü iade alacaklarını hasarlı olduğu için değişim yapamayacaklarını söylediler(tabi fatura tutarı üzerinden olabilirmiş😁). Bende mecburen iade etmeyi seçtim.
2.jpg
1.jpg

Beyler aynı sorunu yaşıyorum 2.4 ilk başta çalıştı fakat güncelleme yaparken uygulamada bağlantıyı kestim gitti çözümü var mıdır

Technopat Haberler

Geri
Yukarı