HyperOS 3 beta programına katılınırsa ne gibi değişiklikler olur?

DrTyrsu

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba cihazım mi 14T Pro. HyperOS 3 beta testine katılmak istiyorum fakat katıldıktan sonra neler olacağı hakkında bilgi sahibi değilim. Test programında cihazın dili hala Türkçe olur mu veya bir sorun çıkar mı? Aydınlatırsanız çok sevinirim.

Beta sürümünü nasıl geçiliyor bir bilgin varmı?
En üst model olmadığı için biraz sıkıntı yaşarsın ilk 2 hafta duruma göre
İphone göre ısınma kasma daha çok olur
Normalden daha fazla batarya yer
Yapıp yapmamak sana kalmış
Betaya bende geçmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum

Beta sürümünü nasıl geçiliyor bir bilgin varmı?
En üst model olmadığı için biraz sıkıntı yaşarsın ilk 2 hafta duruma göre
İphone göre ısınma kasma daha çok olur
Normalden daha fazla batarya yer
Yapıp yapmamak sana kalmış
Betaya bende geçmek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum
Bende bilen birileri varsa diye sormuştum hocam. Birde dil konusu ısınma vb. den ziyade daha önemli benim için.

Global ise kasım sonunda gelecek sanırım da gelmesi de hemen olmayacak o yüzden geçmek istiyorum. Ayrıca format atmam lazım güncellemeyi bekliyorum bir gelemedi sözde amiral gemisiydi.
Aynen hocam ben kasım sonunu bekleceğim ama isterseniz başvuru yapabilirsiniz hala 4000 küsürlük boş yer mevcuttu. Başvuru konusunda yardımcı olabilirim isterseniz.

Aynen hocam ben kasım sonunu bekleceğim ama isterseniz başvuru yapabilirsiniz hala 4000 küsürlük boş yer mevcuttu. Başvuru konusunda yardımcı olabilirim isterseniz.

Başvuru yaptım ve onaylandı hocam mi uygulaması üzerinden de hyperos 3 mü veriyor başka sürüm mü veya dediğiniz gibi optimizasyon konusu nasıl olur vb. tam bilmiyorum. Apply dediğimde sıfırlar mı dosyaları vb. hiçbirini bilmediğim için öncesinde yapmış birisini bekliyodum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı