Güle güle kullanınBakalım servis değişim yaparsa güncelleme vs yapmıcam çalışmazsa da sağlık olsun zaten 8k kablosuz kullanım pek faydalı olmaz 720 TL almış oldum ben sorun yok![]()

Güle güle kullanınBakalım servis değişim yaparsa güncelleme vs yapmıcam çalışmazsa da sağlık olsun zaten 8k kablosuz kullanım pek faydalı olmaz 720 TL almış oldum ben sorun yok![]()
Eyw servise değişime gitti gelsin bakalım umarım iade yapmaz da değişim yaparlarGüle güle kullanın![]()
Şöyle yaparak çözdüm sorunu. FN Y tuşuna uzun bassam da hızlı yanıp sönmüyordu. Dongle'ı çıkardım CAPS tuşunu söktüm altında biliyorsunuz ki MAC ve WIN için geçiş var. MAC kısmına aldım ve FN Y tuşuna uzun bastım. Pairing modu açıldı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı. Ondan sonra dongle'ı taktım. Kablosuz bağlandı. Daha sonra uygulamasını açıp güncellemesini attım. Ondan sonra CAPS'in altından tekrardan WIN kısmına çektim ve bağlanmayı başardım.
Bu da bir seçenek tabi. İleri bir zamanda bir daha tekrarlar mı bilemem ama benim sorunum şu an için çözüldü.Klavye mi kullanacaz bulmaca mı çözeceğiz
İade ettim o sorun düzelecek gibi değildi
Zar zor bağlantıyı kurmuştum sonra tekrardan bağlantı kesildi daha gelmedi servisi de bağlantı sorunu olduğunu kabul etti bu sebepten ürünü tekrardan geri almadımBu da bir seçenek tabi. İleri bir zamanda bir daha tekrarlar mı bilemem ama benim sorunum şu an için çözüldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.