Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.656 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #21 AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye ulan tamda param olmadığı zamana denk gelir varya. Fun 60 Pro siyahı var fakat bunu daha çok sevdim
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Phantom Pink Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye ulan tamda param olmadığı zamana denk gelir varya. Fun 60 Pro siyahı var fakat bunu daha çok sevdim
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #22 Bana uymadığı için %60 model indirimlerini istediğiniz kadar paylaşabilirsiniz, tehlikede değilim
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.656 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #23 Luzz dedi: Bana uymadığı için %60 model indirimlerini istediğiniz kadar paylaşabilirsiniz, tehlikede değilim Genişletmek için tıkla... Hocam %60'da o kadar zor birşey değil. F tuşlarına basarken sadece fn'e basılı tutup sayılara basacaksınız.
Luzz dedi: Bana uymadığı için %60 model indirimlerini istediğiniz kadar paylaşabilirsiniz, tehlikede değilim Genişletmek için tıkla... Hocam %60'da o kadar zor birşey değil. F tuşlarına basarken sadece fn'e basılı tutup sayılara basacaksınız.
Luzz Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #24 Lskow dedi: Hocam %60'da o kadar zor birşey değil. F tuşlarına basarken sadece fn'e basılı tutup sayılara basacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu ok zehirli işte bunu atmayın artık ya. Şaka bir yana yön tuşları, F tuşları, ekstra delete-home vs. olmaması benim için işi bozuyor hocam. Son düzenleme: 11 Nisan 2025
Lskow dedi: Hocam %60'da o kadar zor birşey değil. F tuşlarına basarken sadece fn'e basılı tutup sayılara basacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bu ok zehirli işte bunu atmayın artık ya. Şaka bir yana yön tuşları, F tuşları, ekstra delete-home vs. olmaması benim için işi bozuyor hocam.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #25 Lskow dedi: Hocam %60'da o kadar zor birşey değil. F tuşlarına basarken sadece fn'e basılı tutup sayılara basacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yön tuşları da yok, onu ne yapacağız?
Lskow dedi: Hocam %60'da o kadar zor birşey değil. F tuşlarına basarken sadece fn'e basılı tutup sayılara basacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yön tuşları da yok, onu ne yapacağız?
Muhammed1221 Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 460 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri i5 6500 GTX 1050 2 GB 2x8 16 GB 2133 MHz RAM 400W Highpower PSu Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #26 Ace 60 Pro 2000 bu 2300 TL 2sinin arasında çok fark var mı? İyzico ve Parolapara ile 2'sinden birini almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı.
Ace 60 Pro 2000 bu 2300 TL 2sinin arasında çok fark var mı? İyzico ve Parolapara ile 2'sinden birini almayı düşünüyorum bütçem kısıtlı.
Erenovsky Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 466 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #27 Yuiis dedi: Yön tuşları da yok, onu ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Hocam switchler aynı demi yeni gelen renklerde sadece renkler farklı değil mi
Yuiis dedi: Yön tuşları da yok, onu ne yapacağız? Genişletmek için tıkla... Hocam switchler aynı demi yeni gelen renklerde sadece renkler farklı değil mi
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #28 Erenovsky dedi: Hocam switchler aynı demi yeni gelen renklerde sadece renkler farklı değil mi Genişletmek için tıkla... Evet hocam, renkler değişmiş sadece.
Erenovsky dedi: Hocam switchler aynı demi yeni gelen renklerde sadece renkler farklı değil mi Genişletmek için tıkla... Evet hocam, renkler değişmiş sadece.
G goldwynrevolver Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 42 11 Nisan 2025 #29 100 tane model var bunların farkı ne şimdi beyler? Pro ne Max ne?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Nisan 2025 #30 goldwynrevolver dedi: 100 tane model var bunların farkı ne şimdi beyler? Pro ne Max ne? Genişletmek için tıkla... Hocam genel farklar bu şekilde goldwynrevolver dedi: Pro ne Max ne? Genişletmek için tıkla... O ikisinin tek farkı max olanı kablosuz olarak da 8khz kullanabiliyorsunuz ama çok hızlı şarjını bitireceği için tavsiye etmem.
goldwynrevolver dedi: 100 tane model var bunların farkı ne şimdi beyler? Pro ne Max ne? Genişletmek için tıkla... Hocam genel farklar bu şekilde goldwynrevolver dedi: Pro ne Max ne? Genişletmek için tıkla... O ikisinin tek farkı max olanı kablosuz olarak da 8khz kullanabiliyorsunuz ama çok hızlı şarjını bitireceği için tavsiye etmem.