Biliyorum bunları boyut benim için önemli değil iç yapı switchler kalite olarak sordum.Hocam biri mekanik yüzde 75 biri manyetik yüzde 60. Size bağlı bu.
Biliyorum bunları boyut benim için önemli değil iç yapı switchler kalite olarak sordum.Hocam biri mekanik yüzde 75 biri manyetik yüzde 60. Size bağlı bu.
Aralarındaki tek fark Max olanda hem kablılu hem kablosuz 8k kullanılabiliyor pro olan sadece kablolu 8k kablosuz 1k. Bataryaları 3000mahFun 60 Pro mu daha iyi fun 60 Max mi bir de bunların bataryaları kaç mAh?
Para varsa ultra da düşünebilirsinizFun 60 Pro mu daha iyi fun 60 Max mi bir de bunların bataryaları kaç mAh?
AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch ARGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye bu daha mantıklı değil mi? Bir de görünüşü daha güzel.
Gençler G75 Pro mu bu mu karar veremedim.
Valorant rankım immortal 3 şimdiye kadar bir sıkıntı çekmedim mekanikle. Manyetiğin çok bir farkı olacağını sanmıyorum zaten. Bu akkonun yalıtımı nasıl peki merak ettim?Sensör farkı var. Tmr sensörünü desteklemek için bayağı bir güç gerek. Bu yüzden Wooting 80He'den hızlı.
Tabii ki de G75 Pro baba.
Valorant rankım immortal 3 şimdiye kadar bir sıkıntı çekmedim mekanikle. Manyetiğin çok bir farkı olacağını sanmıyorum zaten. Bu Akko'nun yalıtımı nasıl peki merak ettim?
Şansa bak 2 gün önce MCHOSE Ace 60 sipariş ettim şimdi FUN60 geldi stoğa. @egemebb Hocam acayip bir fark var mı aralarında? Merakımdan soruyorum siparişi iptal etme şansım yok kargoya verildi.
Hocam bu akkolar ne zaman bitti kaç gündür stok yok? Ona göre G75 Pro için tahmin yürüteyim.Bu bütçedeki manyetiklerin yalıtımı çöp. O yüzden sesleri berbat.
Hocam aman aman fark olduğunu sanmıyorum. Sadece kablosuz ve switchleri daha kaliteli. Ayrıca PCB'si daha kalitelidir. İade edebiliyorsanız edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.