Elektronik Akko Monsgeek FUN60 modelleri stokta!

Dostlar iyzico canlı desteği 300 TL kampanyasının tekrardan gaming gende geçerli olduğunu söylüyor. Ayrıca önceden kampanyaya dahil siteler arasında gaming gen yokken şu an var gözüküyor. Zaten bunu görüp sormuştum ve destek de dahil olduğunu söyledi. Yakın zamanda kullanan varsa bilgi verebilir mi?
Eki Görüntüle 2467374Eki Görüntüle 2467375
Ben sorduğumda 2 gün içinde gelmezse tekrar iletişim kurun diyor. Dün aldım, 2 kampanya da tikli.

Ben sorduğumda 2 gün içinde gelmezse tekrar iletişim kurun diyor. Dün aldım, 2 kampanya da tikli.
Son zamanlarda kullanan çoğu kişiye öyle dediler ama gelmedi maalesef, sizin ki gelir umarım. Bir gelişme olunca bilgilendirme yaparsanız sevinirim.

SS nasıl atılıyor ki hocam medya yükleme yok bende uygulamada?
Var diye aklımda kalmış ama yokmuş cidden. :/

Membran klavyem bozulana kadar değiştirme niyetim yoktu ama kampanyalarla uyguna gelince bi Fun60 da ben alayım dedim.

Max ve Pro arasında 100 TL fark vardı çok gittim geldim ama hem işlemciye yük binmesin hem de şarjı daha uzun süre dayansın diye 1000hz olan Pro modelini aldım. E-sporcu değiliz, 1000hz ile 8000hz arasındaki farkı hissedebileceğimi bile pek sanmıyorum.

--

Parolapara 400+150 (bu 150'yi neden verdiğini bilmiyorum) verdi,
Iyzico %10'dan 230 verdi, 300 daha bekliyorum. Listede gaming.gen.tr var, ilk alışveriş kampanyası.

2300 liralık alet 1080 TL cashback ile 1220 TL'ye gelmiş oldu.

Aslında %68 klavye istiyordum ama bu fiyata gelince %60'a razı olduk :)

Son düzenleme:
Membran klavyem bozulana kadar değiştirme niyetim yoktu ama kampanyalarla uyguna gelince bi Fun60 da ben alayım dedim.

Max ve Pro arasında 100 TL fark vardı çok gittim geldim ama hem işlemciye yük binmesin hem de şarjı daha uzun süre dayansın diye 1000hz olan Pro modelini aldım. E-sporcu değiliz, 1000hz ile 8000hz arasındaki farkı hissedebileceğimi bile pek sanmıyorum.

--

Iyzico %10'dan 230 verdi, 300 daha bekliyorum. Listede gaming.gen.tr var, ilk alışveriş kampanyası.

Bedava 😂

--

Iyzico 300'ü göndermiyor, listeye eklemişler ama dün almama rağmen ulaşan bir şey yok daha.
Siyah modeli aldıysanız silik bir keycap var mı? Işıklar düzgün bir şekilde yansıyor mu?

Iyzico 300'ü göndermiyor, listeye eklemişler ama dün almama rağmen ulaşan bir şey yok daha.
Siyah modeli aldıysanız silik bir keycap var mı? Işıklar düzgün bir şekilde yansıyor mu?
2 iş günü bekleyeceğim bakalım 300 cashback için.

Az önce sipariş verdim hocam henüz elime ulaşmadı. Beyaz aldım bu arada, mouse da beyaz olduğu için.

--

Aslında %68 klavye istiyordum ama bu fiyata gelince %60'a razı olduk :)
Hocam ekstradan 150 neyi verdi açıklama falan yazıyor mu bankada bir bakabilir misin ne için vermis

Technopat Haberler

Geri
Yukarı