Açıklamada hangi kampanyadan verdiğine dair bir şey yazmıyor hocam. Sadece cashback olduğunu belirtmiş.Hocam ekstradan 150 neyi verdi açıklama falan yazıyor mu bankada bir bakabilir misin ne için vermis
Açıklamada hangi kampanyadan verdiğine dair bir şey yazmıyor hocam. Sadece cashback olduğunu belirtmiş.Hocam ekstradan 150 neyi verdi açıklama falan yazıyor mu bankada bir bakabilir misin ne için vermis
Nasıl yapılıyor acaba yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıMembran klavyem bozulana kadar değiştirme niyetim yoktu ama kampanyalarla uyguna gelince bi Fun60 da ben alayım dedim.
Max ve Pro arasında 100 TL fark vardı çok gittim geldim ama hem işlemciye yük binmesin hem de şarjı daha uzun süre dayansın diye 1000hz olan Pro modelini aldım. E-sporcu değiliz, 1000hz ile 8000hz arasındaki farkı hissedebileceğimi bile pek sanmıyorum.
--
Parolapara 400+150 (bu 150'yi neden verdiğini bilmiyorum) verdi,
Iyzico %10'dan 230 verdi, 300 daha bekliyorum. Listede gaming.gen.tr var, ilk alışveriş kampanyası.
2300 liralık alet 1080 TL cashback ile 1220 TL'ye gelmiş oldu.
Aslında %68 klavye istiyordum ama bu fiyata gelince %60'a razı olduk![]()
Iyzico'da hesap açıp ilgili 2 kampanyaya katılın,Nasıl yapılıyor acaba yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı
Max ile Pro arasındaki fark ne?
Max 8K Hz kablosuz kullanılabiliyor. Ancak Pro kullanamıyor.
Hocam Akko fun yazılımında 8KHz'den aşağı çekemiyorsunuz gecikme vs olur mu?
Bir klavyenin polling rate değeri nasıl öğrenilir bilginiz var mı?Klavyeler için 8KHz ve 1KHz arasında gözle görülür bir gecikme yok, polling rate ayarlama olmaması sorun teşkil etmeyecektir.
Bir klavyenin polling rate değeri nasıl öğrenilir bilginiz var mı?
Gecikmeden dolayı değil. 8khz işlemciyi belki yorar diye en fazla 2khz kullanırım diye düşünüyodum.Klavyeler için 8KHz ve 1KHz arasında gözle görülür bir gecikme yok, polling rate ayarlama olmaması sorun teşkil etmeyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.