Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Mayıs 2025 #1 AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Küçük bir klavye ararken denk geldim, CS oynuyorum ancak 8K Hz'e gerek var mı emin olmaadım. Önerir misiniz?
AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Küçük bir klavye ararken denk geldim, CS oynuyorum ancak 8K Hz'e gerek var mı emin olmaadım. Önerir misiniz?
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.473 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer İstanbul 17 Mayıs 2025 #2 Mithat Berhan dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Küçük bir klavye ararken denk geldim, CS oynuyorum ancak 8K Hz'e gerek var mı emin olmaadım. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mükemmel klavye, fakat yazılım berbat diyebilirim 8K Hz ayarlanmıyor bu arada sabit 8K kalıyor uygulamasında 4K 1k çekme gibi bir ayar bulunmuyor. Son düzenleme: 17 Mayıs 2025
Mithat Berhan dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Küçük bir klavye ararken denk geldim, CS oynuyorum ancak 8K Hz'e gerek var mı emin olmaadım. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mükemmel klavye, fakat yazılım berbat diyebilirim 8K Hz ayarlanmıyor bu arada sabit 8K kalıyor uygulamasında 4K 1k çekme gibi bir ayar bulunmuyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.936 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Alınır. CS de Snap tap yasaklı bu arada o özelliği kullanamazsınız. Rapid trigger kullanabilirsiniz.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.540 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 Mithat Berhan dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Küçük bir klavye ararken denk geldim, CS oynuyorum ancak 8K Hz'e gerek var mı emin olmaadım. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... CS için alınacaksa kendi fiyat bandında gayet alınası bence. Öneririm.
Mithat Berhan dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar. www.gaming.gen.tr Küçük bir klavye ararken denk geldim, CS oynuyorum ancak 8K Hz'e gerek var mı emin olmaadım. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... CS için alınacaksa kendi fiyat bandında gayet alınası bence. Öneririm.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Mayıs 2025 #5 @YüzbaşıJohnPrice oyun direkt kullandırtmıyor mu yoksa yasaklı mı? Ben açık unutp ban yemek istemem
roxy1881 Hectopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.473 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer İstanbul 17 Mayıs 2025 #6 Mithat Berhan dedi: @YüzbaşıJohnPrice oyun direkt kullandırtmıyor mu yoksa yasaklı mı? Ben açık unutp ban yemek istemem Genişletmek için tıkla... Lobiye atıyor bildiğim kadarıyla.
Mithat Berhan dedi: @YüzbaşıJohnPrice oyun direkt kullandırtmıyor mu yoksa yasaklı mı? Ben açık unutp ban yemek istemem Genişletmek için tıkla... Lobiye atıyor bildiğim kadarıyla.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.936 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #7 Mithat Berhan dedi: @YüzbaşıJohnPrice oyun direkt kullandırtmıyor mu yoksa yasaklı mı? Ben açık unutp ban yemek istemem Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla açık olunca maçtan atılıyorsunuz.
Mithat Berhan dedi: @YüzbaşıJohnPrice oyun direkt kullandırtmıyor mu yoksa yasaklı mı? Ben açık unutp ban yemek istemem Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla açık olunca maçtan atılıyorsunuz.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Mayıs 2025 #8 @roxy1881 nasıl kapatılıyor? Bir de 8 Khz sabit olunca bazen performans düşürebiliyor diye gördüm. 7800X3D işlemcim var.
@roxy1881 nasıl kapatılıyor? Bir de 8 Khz sabit olunca bazen performans düşürebiliyor diye gördüm. 7800X3D işlemcim var.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.936 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #9 Mithat Berhan dedi: @roxy1881 nasıl kapatılıyor? Bir de 8 KHz sabit olunca bazen performans düşürebiliyor diye gördüm. 7800x3D işlemcim var. Genişletmek için tıkla... Uygulaması üzerinden açıp kapatabilirsiniz. Mithat Berhan dedi: @roxy1881 nasıl kapatılıyor? Bir de 8 Khz sabit olunca bazen performans düşürebiliyor diye gördüm. 7800X3D işlemcim var. Genişletmek için tıkla... O 8K klavyede FPS düşürmüyor. Mouse da düşürüyor.
Mithat Berhan dedi: @roxy1881 nasıl kapatılıyor? Bir de 8 KHz sabit olunca bazen performans düşürebiliyor diye gördüm. 7800x3D işlemcim var. Genişletmek için tıkla... Uygulaması üzerinden açıp kapatabilirsiniz. Mithat Berhan dedi: @roxy1881 nasıl kapatılıyor? Bir de 8 Khz sabit olunca bazen performans düşürebiliyor diye gördüm. 7800X3D işlemcim var. Genişletmek için tıkla... O 8K klavyede FPS düşürmüyor. Mouse da düşürüyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.253 Makaleler 42 Çözümler 274 17 Mayıs 2025 #10 2K bandında Gaming Gen'den kampanya ile düşünüyorum daha iyi bir öneri yoksa teşekkür edip konuyu kapatacağım
2K bandında Gaming Gen'den kampanya ile düşünüyorum daha iyi bir öneri yoksa teşekkür edip konuyu kapatacağım