Akko MonsGeek FUN60 Pro alınır mı?

2K bandında Gaming Gen'den kampanya ile düşünüyorum daha iyi bir öneri yoksa teşekkür edip konuyu kapatacağım :)

Alternatif olarak bende olan MCHOSE Ace 60 var 2K oda. FUN60 ile arasında devasa fark yok diye biliyorum FUN60 kablosuz MCHOSE kablolu.

@YüzbaşıJohnPrice Pingim yüksek diye kablosuz ekipmanlar tercih etmiyorum genelde, AA artısı varsa o da olabilir tabii.

Ergonomi hariç artısı yok. Ben MCHOSE Ace 60 yerine FUN60 alacaktım ancak stok yoktu benim aldığım dönem o yüzden ace 60 aldım. Memnunum bir sıkıntısı yok.

Manyetik ve mekanik klavye arasında gerçekten ciddi bir fark var mı? Birkaç gündür bakınıyorum fakat ciddi anlamda böyle bir farkı anlatan test eden kimse yok neredeyse. Kimi bu bütçeye mekanik alınmaz diyor kimi FPS oyunları için iyi olur diyor düşüncelerinizi merak ettim açıkçası.

Manyetik ve mekanik klavye arasında gerçekten ciddi bir fark var mı? Birkaç gündür bakınıyorum fakat ciddi anlamda böyle bir farkı anlatan test eden kimse yok neredeyse. Kimi bu bütçeye mekanik alınmaz diyor kimi FPS oyunları için iyi olur diyor düşüncelerinizi merak ettim açıkçası.

O kadar da ciddi bir fark yok abartılacak kadar ama manyetikler sadece daha hızlı tepkime sürelerine sahipler mekaniklere oranla ben mekanik klavye kullanıyorum Battlefield PUBG CS oynuyorum çatır çatır da adam vuruyorum asıl olay sende bitiyor sen oynayamadıktan sonra en kral ekipmanları topla gram fayda etmez güzel oynayan bir adama da en kötü mekanik klavyeyi ver yargı dağıtır asıl olay sende yani.

O kadar da ciddi bir fark yok abartılacak kadar ama manyetikler sadece daha hızlı tepkime sürelerine sahipler mekaniklere oranla ben mekanik klavye kullanıyorum Battlefield PUBG CS oynuyorum çatır çatır da adam vuruyorum asıl olay sende bitiyor sen oynayamadıktan sonra en kral ekipmanları topla gram fayda etmez güzel oynayan bir adama da en kötü mekanik klavyeyi ver yargı dağıtır asıl olay sende yani.

VGN V87 ile fun 60 Max arasındayım. Uzun süredir klavye yenilemedim o yüzden detay araştırıyorum hocam sizin tavsiyeniz nedir ya da başka bir öneriniz var mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı