Akko Monsgeek M1 v5 alınır mı?

Ben 1.5 aydir kullanıyorum hiçbir sikintisni gormedim sadece tek sikintisi harfler aksamlari gozukmuyor onun disinda sesi olsun goruntusu olsun benim hosuma gitti öneririm.

Ekstra keycaps almayı düşünüyorum normalde RS6 alacaktım ama o kadar para veresim gelmedi W75 ile bunun arasında kaldım. Kablosuz olması hoşuma gitti.

W75 alacaktım ancak sanırım bu klavyeyi almaya karar verdim en başında RS6 düşünüyordum ancak çok pahalı geldi 8KHz kullanmıyorum snaptapta çok işime yaramıyor sesi ve kablosuz olduğu için bu klavyeyi alacağım teşekkürler.

Klavyeden ben de memnunum ama asagi yon tusu gecen cift tiklamaya basladi geri duzeldi. Switch kaynakliysa sorun degil degistirilir.
Merhaba, konunun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama bu klavyeyi hala önerir misiniz ?
Bu fiyatlarda alınabilecek daha iyi bir klavye var mı ve seçenekler arasından hangi modeli tercih etmeliyim ?
Teşekkürler.

Merhaba, konunun üzerinden bayağı bir zaman geçmiş ama bu klavyeyi hala önerir misiniz ?
Bu fiyatlarda alınabilecek daha iyi bir klavye var mı ve seçenekler arasından hangi modeli tercih etmeliyim ?
Teşekkürler.
Ben memnunum ama daha iyi modeller cikti diye biliyorum. ND75 daha iyi bir klavye ornek olarak. @kxy daha iyi yardimci olabilir. Ama ben M1 V5'den memnunum herhangi bir sorun cikartmadi.

Teşekkürler.

Daha iyileri elbette var suan. Butce artarsa atilan ND75 daha iyi olur. 1.6mm PCB ile cok daha tok bir ses ve yazim hissiyati veriyor. Switchleride daha kaliteli. Tekrar soyluyorum Chilkey alinacaksa 1.6mm versiyonu alinmali. M1 V5 ile ayni fiyatalarada bunlar var.

M1 V5'te hosuna gidiyorsa alinir ama tabii en uygun fiyatlı modeli olmak sartiyla.

Daha iyileri elbette var suan. Butce artarsa atilan ND75 daha iyi olur. 1.6mm PCB ile cok daha tok bir ses ve yazim hissiyati veriyor. Switchleride daha kaliteli. Tekrar soyluyorum Chilkey alinacaksa 1.6mm versiyonu alinmali. M1 V5 ile ayni fiyatalarada bunlar var.

M1 V5'te hosuna gidiyorsa alinir ama tabii en uygun fiyatlı modeli olmak sartiyla.
Önerilerin için teşekkürler, bütçe arttırmaya çalışacağım olursa ND75'i değerlendiririm.
Bunlar dışında sanırım Akko'dan vazgeçmem gerekecek çünkü daha önce hep Lineer kullandım, tactile maalesef kullanmadım.
MCHOSE markasına da biraz ön yargılıyım Akko kadar ön planda değil sonuçta. düşünceniz nedir ?

Önerilerin için teşekkürler, bütçe arttırmaya çalışacağım olursa ND75'i değerlendiririm.
Bunlar dışında sanırım Akko'dan vazgeçmem gerekecek çünkü daha önce hep Lineer kullandım, tactile maalesef kullanmadım.
MCHOSE markasına da biraz ön yargılıyım Akko kadar ön planda değil sonuçta. düşünceniz nedir ?

AKKO'dan iyi bir uretici bana gore MCHOSE. Daha eskide bir marka. Denk fiyattaki urunleri genel anlamda daha iyi AKKO'dan. Daha gec girdi ulkemize ama maalesef.

Ben kxy'nin önerisiyle Furycube F75 aldım, memnun kaldım, ND75'de ekran olduğu için, layouta alışamayacağımı düşündüm, ayrıca VIA desteği de var.
Mchose'da ürün bazlı bakmak lazım sanırım, G3 mouse'larını aldım memnun kalmadım, ama L7 ultra'yı kullanıyorum şuan çok memnunum, web yazılımı da sağlam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı