Elektronik Akko Switch'ler indirimde!

Vergi dahil olmayan fiyat indirimde bile öyle oluyordu. Sağolun hocam. PTT ile mi geliyor?
Önemli değil hocam. Evet PTT ile geliyor. Bizim oradaki PTT bazen Aras kargo taklidi yapıyor, ne arıyorlar ne de zile basıyorlar geldim yoktunuz deyip gidiyorlar.(PTT'ye göre değişiyor tabii, ev değiştirdim o olaydan sonra bir daha yaşamadım öyle bir şey)

Bende de olmuştu bir kaç kere. En kötü şubeden alırız. 12 gün içinde kargoya verilecek diyor sipariş ayrıntısında. En uzun süre midir o?

Bende de olmuştu bir kaç kere. En kötü şubeden alırız. 12 gün içinde kargoya verilecek diyor sipariş ayrıntısında. En uzun süre midir o?
Valla ben o detaylara hiç bakmadım. Hep ertesi gün ya da ondan sonraki gün kargoya verildi bende.

Bildirim falan geliyor mu? Aynı sipariş detayından mı kontrol edeceğim kargo takibini?
Benim e postama geliyordu mesaj yola çıktı, gelmek üzere vs diye. İsterseniz sipariş detayından da bakabilirsiniz.

Bunlar tekrardan indirimdeymiş.3 pinli olarak hangisini alayım?Kriterleri biliyosunuz artık . @pawEn @Hyperciaa
Matcha green 3 pin ama PCB'ye kalınlık olarak uyuyor mu bir fikrim yok.
Matcha green 3 pin ama PCB'ye kalınlık olarak uyuyor mu bir fikrim yok.
Bu linkten al alacaksan. Sarı switch 8.72 dolara geliyor o da 272 TL 2 dolar indirimle 6.72 dolara gelir o zaman da bedava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…