Vergi dahil olmayan fiyat indirimde bile öyle oluyordu. Sağolun hocam. PTT ile mi geliyor?2TL komisyon çektiler herhaldekurunu 33,5460 yazmışlar. Neyse 45 adet Akko yellow 344 bence gayet iyi fiyat.
Vergi dahil olmayan fiyat indirimde bile öyle oluyordu. Sağolun hocam. PTT ile mi geliyor?2TL komisyon çektiler herhaldekurunu 33,5460 yazmışlar. Neyse 45 adet Akko yellow 344 bence gayet iyi fiyat.
Önemli değil hocam. Evet PTT ile geliyor. Bizim oradaki PTT bazen Aras kargo taklidi yapıyor, ne arıyorlar ne de zile basıyorlar geldim yoktunuz deyip gidiyorlar.(PTT'ye göre değişiyor tabii, ev değiştirdim o olaydan sonra bir daha yaşamadım öyle bir şey)Vergi dahil olmayan fiyat indirimde bile öyle oluyordu. Sağolun hocam. PTT ile mi geliyor?
Bende de olmuştu bir kaç kere. En kötü şubeden alırız. 12 gün içinde kargoya verilecek diyor sipariş ayrıntısında. En uzun süre midir o?Önemli değil hocam. Evet PTT ile geliyor. Bizim oradaki PTT bazen Aras kargo taklidi yapıyor, ne arıyorlar ne de zile basıyorlar geldim yoktunuz deyip gidiyorlar.(PTT'ye göre değişiyor tabii, ev değiştirdim o olaydan sonra bir daha yaşamadım öyle bir şey)
Valla ben o detaylara hiç bakmadım. Hep ertesi gün ya da ondan sonraki gün kargoya verildi bende.Bende de olmuştu bir kaç kere. En kötü şubeden alırız. 12 gün içinde kargoya verilecek diyor sipariş ayrıntısında. En uzun süre midir o?
Bildirim falan geliyor mu? Aynı sipariş detayından mı kontrol edeceğim kargo takibini?Valla ben o detaylara hiç bakmadım. Hep ertesi gün ya da ondan sonraki gün kargoya verildi bende.
Benim e postama geliyordu mesaj yola çıktı, gelmek üzere vs diye. İsterseniz sipariş detayından da bakabilirsiniz.Bildirim falan geliyor mu? Aynı sipariş detayından mı kontrol edeceğim kargo takibini?
Matcha green 3 pin ama PCB'ye kalınlık olarak uyuyor mu bir fikrim yok.Bunlar tekrardan indirimdeymiş.3 pinli olarak hangisini alayım?Kriterleri biliyosunuz artık . @pawEn @Hyperciaa
Bu linkten al alacaksan. Sarı switch 8.72 dolara geliyor o da 272 TL 2 dolar indirimle 6.72 dolara gelir o zaman da bedava.Matcha green 3 pin ama PCB'ye kalınlık olarak uyuyor mu bir fikrim yok.
hangileri 3 pin?Matcha green 3 pin ama PCB'ye kalınlık olarak uyuyor mu bir fikrim yok.
Bu linkten al alacaksan.
![]()
Akko V3 Pro Schakelaars Tactiele/Lineaire Schakelaar voor Mechanisch Toetsenbord 45 Stuks Pack Vervangbare Outemu Gateron Cherry MX Sleutelschakelaar - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Matcha green ve crystal pro.hangileri 3 pin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.