Elektronik Akko switchlerde indirimler

Yunus Aytekin

Hectopat
Daha fazla  
Gaming.gen.tr uzerinde Akko switchlerde indirim var. İyzico hala kullanmadiysaniz cok iyi fiyata geliyor. Ben birkaç gün önce yellow switch aldim 1001 TL'den şimdi 500'e düşmüş. Hepsinin fiyati normalde 1001 TL idi.
Akko V3 Cream Yellow Pro 5pin (45 adet) linear switch 500 TL.

Akko fairy 5pin (45 adet – sessiz) linear switch 700 TL.

Akko Starlit 5pin (45 adet) linear switch 700 TL.

Akko mirror 5pin (45 adet) linear switch 700 TL.

Son düzenleme:
Gaming.gen.tr uzerinde Akko switchlerde indirim var. İyzico hala kullanmadiysaniz cok iyi fiyata geliyor. Ben birkaç gün önce yellow switch aldim 1001 TL'den şimdi 500'e düşmüş. Hepsinin fiyati normalde 1001 TL idi.
Akko V3 Cream Yellow Pro 5pin (45 adet) linear switch 500 TL.

Akko fairy 5pin (45 adet – sessiz) linear switch 700 TL.

Akko Starlit 5pin (45 adet) linear switch 700 TL.

Akko mirror 5pin (45 adet) linear switch 700 TL.
Hocam yellow güzel mi? Fazla mı ses çıkarıyor yoksa ideal düzeyde mi?

Ben birazcık cahilim bu konularda da scratchy olması ne anlama geliyor tam olarak?
basarken hafiften bir direnc hissediyorsun anlaminda. ayni klavye uzerinde leobog graywood v3 switchler vardi mesela onunla arasinda ciddi direnc farki var. ilk 2 gun yadirgadim ama simdi alistim. ozellikle geceleri evdekilere rahatsizlik veriyordum simdi kimseden sikayet yok :)

Hocam yellow güzel mi? Fazla mı ses çıkarıyor yoksa ideal düzeyde mi?
Bende silver vardi ondan gecis yaptim. Ben memnunum. Daha tok bir sesi var. Ben sahsen begendim. Tabiki tam tok bir ses icin modlama falan yapmak gerek ama ben ugrasmak istemiyorum. Ses benim icin ideal duzey ama sizin ideal duzeyiniz ne bilemem hocam. Tam sessiz istiyorsaniz Fairy Spin sessiz bir switch. Youtube'da bazi videolar var fikir olmasi icin bakabilirsiniz.

Rosewood switch kullaniyorum tavsiye ederim eger o da varsa.

Basarken hafiften bir direnc hissediyorsun anlaminda. Ayni klavye uzerinde leobog graywood V3 switchler vardi mesela onunla arasinda ciddi direnc farki var. İlk 2 gun yadirgadim ama simdi alistim. Ozellikle geceleri evdekilere rahatsizlik veriyordum simdi kimseden sikayet yok :)

Bende Silver vardi ondan gecis yaptim. Ben memnunum. Daha tok bir sesi var. Ben sahsen begendim. Tabii ki tam tok bir ses icin modlama falan yapmak gerek ama ben ugrasmak istemiyorum. Ses benim icin ideal duzey ama sizin ideal duzeyiniz ne bilemem hocam. Tam sessiz istiyorsaniz fairy spin sessiz bir switch. YouTube'da bazi videolar var fikir olmasi icin bakabilirsiniz.

Bende Aula F75 var klavye olarak switchlerin rengi yeşildi sanırım leobog reaper mı oluyor bilmiyorum. Sizce değiştirip Yellow'a geçmem çok fark eder mi? Klavye biraz değişik hissettiriyor switchten dolayı mı bilmiyorum veya alışık mı değilim malum 12 yıldır laptop klavyesi kullanıyorum sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı