Akko vs Ajazz

Bu biraz Custom Klavye havasını yaşamak isteyenler için de aynı zamanda.
Yani hocam scope 2 yerine bunu alırsam gündelik keyfi bir oyuncu olarak “vay be, iyi ki almışım” dedirtecek kadar fark yaratır mı bana benim sorum bu:)

Prism Türkçe set yoktu sanırım ama şart değil zaten:)
Evet, unuttum onu :facepalm:
Ne Razer ne SS'te yok hocam TR dizilim, ISO paket oluyor, tüm tuşlar aynı Enter olsun Shift olsun ancak TR dizilim yanlış bilmiyorsam sadece HyperX satıyor, onun da pudingi ABS.

Dış güçlerin oyunu yine:)

@The Man From E.A.R.T.H. aynı soru için senin de cevabını almak isterim hocam.
Yeni gördüm hocam.

Yani ben de öyle rekabetçiyi onu bunu bırakalı çok oldu hocam, vakit bile bulamıyorum. Aralarda denk geliyor, bir Forza atıyorum, bir Rocket League atıyorum, nadiren arkadaşlarla CS oynuyorum, BF1 atıyorum vs. yani fazlasıyla keyfe keder bir oyuncu oldum ben de, en azından oturup böyle bir şeyler yazarken, uğraşırken konforlu bir klavyenin olması güzel geliyor hocam. Yazarkenki sesi de cabası :D. Apex Pro'da da ABS'den PBT'ye geçtiğimde bayağı bir fark oldu hissinde, bayağı premiumlaştı. Bundan önceki gündeliğim de Ornata V2'ydi, gerçekten çok fark ediyor. Ornata'nın bir tek bilek desteği daha iyiydi, zaten Razer V2 serisinin desteğini bilen bilir ayrı bir dünya.

Yani uzun lafın kısası verdiğiniz paraya değer hocam, bir de 96 kablosuz, işte falan da kullanırsınız. Gerçi galiba siz pilottunuz, lütfen klavyeyle uçurmayın uçağı :D:D:D

@KafadanKontak @The Man From E.A.R.T.H. şimdi sizden kritik bir soru için değerli cevaplarınızı istiyorum dostlar. Scope II 96 ve Azoth klavyeyi bir kupon sayesinde aynı fiyata denk getirdim. Kalite ve uzun ömür kullanım açısından sizce bu ikisinden hangisi daha iyi? Nette tam bir karşılaştırma göremedim maalesef. Sadece donanımarşivi kanalı videosunda “Azoth başka abi” gibi bir kısım gördüm:)

Sizleri biraz darlar gibi oldum kusura bakmayın:)

Son düzenleme:
@KafadanKontak @The Man From E.A.R.T.H. şimdi sizden kritik bir soru için değerli cevaplarınızı istiyorum dostlar. Scope II 96 ve Azoth klavyeyi bir kupon sayesinde aynı fiyata denk getirdim. Kalite ve uzun ömür kullanım açısından sizce bu ikisinden hangisi daha iyi? Nette tam bir karşılaştırma göremedim maalesef. Sadece Donanım Arşivi kanalı videosunda “azoth başka abi” gibi bir kısım gördüm:)

%75 olması sorun değilse kesinlikle Azoth daha iyi açıkçası, bence onu almalısınız.

Azoth hot-swap olduğu için tercih ederdim. Ayrıca daha önce de bahsettiğim gibi içi dolu dolu bir kasası var. Tamamen yazım ve kullanım keyfi ile ekran ve teknolojik olarak da hayli avantaja sahip. Klavyeyi ilk elime aldığımda şaşırmıştım. Resmen Chunky dedikleri kaslı ve ağır. Tuş basımı çok net ve temiz. Canın sıkılırsa Switch seti alır değiştirirsin, tamamen farklı bir hissiyatı olur.

@KafadanKontak @The Man From E.A.R.T.H. şimdi sizden kritik bir soru için değerli cevaplarınızı istiyorum dostlar. Scope II 96 ve Azoth klavyeyi bir kupon sayesinde aynı fiyata denk getirdim. Kalite ve uzun ömür kullanım açısından sizce bu ikisinden hangisi daha iyi? Nette tam bir karşılaştırma göremedim maalesef. Sadece donanımarşivi kanalı videosunda “Azoth başka abi” gibi bir kısım gördüm:)

Sizleri biraz darlar gibi oldum kusura bakmayın:)
DA'yı sallayın hocam ya :D
Ancak aynı fiyattalarsa Azoth alınabilir gerçekten de, sadece numpadi yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı