Akne-sivilce ilacları saç döker mi?

al1han_7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Cildimde fazla olmasa da sivilce var doktor gecici hap verdi eğer sivilce gecmezse roccutane ve zoretanin gibi ilaclara gececeğini söyledi ve gecmedi. Bu ilaclar saç döker mi (zaten genetik kötü alın biraz acık)veya kullananların bana tavsiyesi nedir? Kullanırken neler yapmalıyım? Nelere dikkat etmeliyim?

Roccutane ve zoretanin birbirinin kopyası zaten. Baya etkili olmasına rağmen yan etkileri de fazla. Saç dökmesiyle alakalı birşey duymadım ya da yaşamadım bende kullandım. Cildi aşırı kuruttuğu için dudak kuruluğu ve burun kanaması yapabiliyor. Bir tane nemlendirici krem alıp sık sık burun ve dudaklarınıza sürün.

Roccutane ve zoretanin birbirinin kopyası zaten. Bayağı etkili olmasına rağmen yan etkileri de fazla. Saç dökmesiyle alakalı bir şey duymadım ya da yaşamadım bende kullandım. Cildi aşırı kuruttuğu için dudak kuruluğu ve burun kanaması yapabiliyor. Bir tane nemlendirici krem alıp sık sık burun ve dudaklarınıza sürün.

Hocam kac ay kullandınız veya etkisini ne zaman göstermeye basladı süreci biraz anlatır mısınız?

Hocam kac ay kullandınız veya etkisini ne zaman göstermeye basladı süreci biraz anlatır mısınız?
Hocam çok oluyor, 16-17 yaşlarımdaydı aradan uzun zaman geçti, yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay kullandım, haplar cildinizi kurutuyor bu şekilde sivilceler kuruyor ve soyulmaya başlıyor. Kullanmaya başladığınız ilk zaman sivilcelerde artış bile olabilir. Sonrasında geçmeye başlıyor. Sık sık burnum kanıyordu ve dudaklarım kuruyordu. Kuruttuğu için. Nemlendirici krem kullanıyordum.Aşırı sivilce yoksa gerekmedikçe kullanmayın , zaten doktorlarda kolay kolay yazmıyor.

Hocam çok oluyor, 16-17 yaşlarımdaydı aradan uzun zaman geçti, yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay kullandım, haplar cildinizi kurutuyor bu şekilde sivilceler kuruyor ve soyulmaya başlıyor. Kullanmaya başladığınız ilk zaman sivilcelerde artış bile olabilir. Sonrasında geçmeye başlıyor. Sık sık burnum kanıyordu ve dudaklarım kuruyordu. Kuruttuğu için. Nemlendirici krem kullanıyordum. Aşırı sivilce yoksa gerekmedikçe kullanmayın, zaten doktorlarda kolay kolay yazmıyor.

Hocam öncelikle sağ olun sivilceler cok değil sadece alnımda ve kaşlarımın yan taraflarında var şu an ellediğinizde elinize gelen sivilce yok ancak iz var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı