inceoda Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 41 Çözümler 2 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #1 Aslında chordify sitesinin çalışma mantığını soruyorum, şarkıyı seçiyorsun, saniyeler içinde o şarkının akorlarını site oluşturuyor. Bu oluşturma nasıl gerçekleşiyor? Kendim böyle bir site veya program yapmaya çalışsam nasıl yapabilirim?
Aslında chordify sitesinin çalışma mantığını soruyorum, şarkıyı seçiyorsun, saniyeler içinde o şarkının akorlarını site oluşturuyor. Bu oluşturma nasıl gerçekleşiyor? Kendim böyle bir site veya program yapmaya çalışsam nasıl yapabilirim?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Temmuz 2021 #2 Kuvvetle muhtemel Discrete Fourier Transform ile şarkıyı decompose edip analiz ediyor. Ve en yakın akora yuvarlıyor. Bu tip bir programı yazmak sağlam matematik ve sinyal işleme bilgisi gerektirir. YouTube'da veya Udemy'de kursunu bulamazsınız.
Kuvvetle muhtemel Discrete Fourier Transform ile şarkıyı decompose edip analiz ediyor. Ve en yakın akora yuvarlıyor. Bu tip bir programı yazmak sağlam matematik ve sinyal işleme bilgisi gerektirir. YouTube'da veya Udemy'de kursunu bulamazsınız.