AKP Grup başkanvekili seçim tarihini açıkladı

Mecliste başörtüsü, bu günleri de mi görecektik?
Ben baş örtüsünün bir aksesuar olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa bile bunun önüne geçilmemeli. Kutuplaştıkça bu hale geldik zaten. Ayrıca Ecevit'in de saflığının ne boyutlara ulaştığına bakmak lazım. Keşke cemaatlere bu kadar sıcak bakmıyor olsaydı diyor insan.

Seçim zamanı düşüncemi değiştirmezsem bende hiç kullanmayacağım hocam.

Ben askerde olacağım için kullanamıyorum.

Fakat burada olsam ilk turda Muharrem İnce, diğer turda Erdoğan ve 6li masa arasında kimseye oy vermezdim oyumu.

Benim dediğim şey meclis için geçerli. Üniversiteye sırf başörtülü diye almamak gerçekten saçma. TBMM hiç kimsenin özel yaşam yeri değildir.

TBMM nedir ya?
Türkiye Büyük Millet Meclisi.

Türk halkının vekil tayin edip temsil edildiği yer.
Türk halkının belli kesimi başörtüsü takıyorken, onların vekilleri de pek tabi takabilir.

Mini eteğe karışan yobazlar ne işe, başörtüsüne karışan yobazlar da aynı.

Mini eteğe karışan yobazlar ne işe, başörtüsüne karışan yobazlar da aynı.
Şu cümle o kadar doğru ki. Ya hocam bu forumda çok İslam düşmanı var neden bilmiyorum. Ama bazı kaliteliler de var eskiden tartıştığım zaman geçtikçe çok daha kalitesizleşti ve bıraktım forumda din konuşmayı falan. Cidden değmiyor çünkü karşımdaki arkadaş hiç bir şekilde konuşmayı bilmiyor düzgün bir şekilde. Forumda artık böyle insanlar var.

TBMM olması neye ifade ediyor yani TBMM'ye giriyor diye laik olması gerekmesi dinsiz olması gerektiğini mi savunuyor? Bir de alkışlamışlar ya. Neyse başörtüsü umarım yürürlüğe girer. Bu kadar saçma bir şey yok zaten. Herhalde mecliste başörtüsünü çıkarınca dinsiz falan mı oluyor o an onu da merak ediyorum. Ata'm ülkenin halini görse mezarına geri döner. Eğer dinsiz ise (ki bu benim ona olan sevgimi etkilemiyor) insanların dinine saygı duymayı en çok bilen insanlardan biridir. Mekanı cennet olsun Ata'mın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı