AKP'li belediye başkanı mermi yağdırdı

Aynısı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ülkede silah kaçakçılığından tut, her türlü maddenin kaçakçılığı yapılıyor. Yapanları söylemek istemiyorum, düşünün anlarsınız. Ülke koskocaman bir Pablo Escobar ülkesi oldu. Bunları seçen insanların da mallığını hafife alıyoruz.

Ülkede silah kaçakçılığından tut, her türlü maddenin kaçakçılığı yapılıyor. Yapanları söylemek istemiyorum, düşünün anlarsınız. Ülke koskocaman bir Pablo Escobar ülkesi oldu. Bunları seçen insanların da mallığını hafife alıyoruz.
Yasal ve egiyimli bireysel silahlanmanın önü açılmaz ise kaçakçılık devam eder. Türk milletini silahsız bırakanlar utansın.

Ruhsat fiyatları da bu.
Silah Bulundurma Ruhsatı5 Yıl3.315.10 TL
Silah Taşıma Ruhsatı5 Yıl10.359.00 TL
Yivli Av Tüfeği Bulundurma Ruhsatı5 Yıl3.315.10 TL
Yivli Av Tüfeği Taşıma Ruhsatı5 Yıl10.359.00 TL
Yivsiz Tüfek Ruhsatnamesi5 Yıl80.20 TL

Ha yivli ruhsatı almak da kolay değil. Amerika da millet neler neler alıyor Türkiye de alabileceğin max tabanca ya da yivsiz pompalı tüfek. Yivli av tüfeğini de ancak paran çok ise alırsın.

AKP'li Mutki belediye başkanı, Vahdettin Barlak ve adamları oğlunun düğün konvoyunda AK-47'lerle mermi yağdırdı. Olay dün yaşandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yahu kardeşim düğün de gerçek silah yerine kurusıkı silah ya da ses fişekleri kullanılsa daha iyi olur.Bunlar boşuna mı üretil di.
Yasaklamak yerine bu yapılmalı. Ayrıca yorgun mermi yaralama olayı da ortadan kalkar.

Son düzenleme:
@Teeknolog Katılıyorum sıradan vatandaşın silah alma hakkını engelliyorlar. Suçlular ya da suç işlemeye meyilli insanlar zaten kolaylıkla kaçak silah alabiliyor. Halkımız bunun farkına varamadıkça daha uzun süre serbest olmaz. Zaten devlet de iyi kazanıyor kaçakçılar da. Halk da uyanmamış niye düzeni değiştirsinler ki?

@T21 Kurusıkıyı havaya sıktıktan sonra bir şey olmaz önemli olan çok yakından sıkmamak.

Şimdi havaya mermi yağdırınca eline ne geçtiğini de anlayamadım. Bu tarz şeyleri Avrupa ve Amerika'da göremezsiniz.
Orta-Doğu eğlencesi işte maalesef coğrafya kader.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı