Yarım kalmış hocam. Bu arada akrabalarıyla mesafeli olmayan birisi var mı burada?
Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi.
Yarım kalmış hocam. Bu arada akrabalarıyla mesafeli olmayan birisi var mı burada?
Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi.
Anne tarfı daha iyi olması gerek aslında.
Kafa gitmiş benim. Yazdığımı hatırlamıyorum dahaOnu demedim Yeniyor mu?One la.
Akrabaları ne yapacaksın? Çoğunun zaten ölüden farkı yok yaralı parmağa... Neyse işte hepsi olmasa bile.
Bak kardeşim benimkardeşim yokannem yok babam yok kanser de kayıp etim tek akrabalar kaldı evli de değilim.
Kaç yaşındasın ve işin var mı güzel mi?
Akrabalığa çok anlam yüklüyorsun be dostum. Takma.Butun sulale boyunca gerek ailesel nedenler, gerek kisisel problemler yuzunden dislanilmis, soguk davranilan kisi olmaktir. Hayatta boyle bir seyle ilk kez 12 yasinda karsi karsiya geliyorsaniz, uzgunum ama hayat size de karsi acimasiz davranmis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.