3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 19 Kasım 2021 #21 Finch0900 dedi: Yarım kalmış hocam. Bu arada akrabalarıyla mesafeli olmayan birisi var mı burada? Genişletmek için tıkla... Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi.
Finch0900 dedi: Yarım kalmış hocam. Bu arada akrabalarıyla mesafeli olmayan birisi var mı burada? Genişletmek için tıkla... Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi.
teyfo Attopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #22 İbrahim Güler dedi: Un. Genişletmek için tıkla... 361370 dedi: Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi. Genişletmek için tıkla... Anne tarfı daha iyi olması gerek aslında. 361370 dedi: Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi. Genişletmek için tıkla... Baba tarafı kötü benim o da ayır anne de oldular diye aslında gliba.
İbrahim Güler dedi: Un. Genişletmek için tıkla... 361370 dedi: Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi. Genişletmek için tıkla... Anne tarfı daha iyi olması gerek aslında. 361370 dedi: Ben varım hocam, kuzenlerimi kardeşimden daha iyi tanırım zor günümde yanımda oldular, yediğim içtiğim ayrı gitmez ancak anne tarafı tam tersi. Genişletmek için tıkla... Baba tarafı kötü benim o da ayır anne de oldular diye aslında gliba.
3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 19 Kasım 2021 #23 teyfo dedi: Anne tarfı daha iyi olması gerek aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam benim anne tarafı biraz gerici ama olsun.
teyfo dedi: Anne tarfı daha iyi olması gerek aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam benim anne tarafı biraz gerici ama olsun.
Hersiti Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 886 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #24 teyfo dedi: Onu demedim Yeniyor mu? One la. Genişletmek için tıkla... Kafa gitmiş benim. Yazdığımı hatırlamıyorum daha
teyfo dedi: Onu demedim Yeniyor mu? One la. Genişletmek için tıkla... Kafa gitmiş benim. Yazdığımı hatırlamıyorum daha
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #25 Akrabaları ne yapacaksın? Çoğunun zaten ölüden farkı yok yaralı parmağa... neyse işte hepsi olmasa bile.
Akrabaları ne yapacaksın? Çoğunun zaten ölüden farkı yok yaralı parmağa... neyse işte hepsi olmasa bile.
teyfo Attopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #26 XEfe.Bey dedi: Akrabaları ne yapacaksın? Çoğunun zaten ölüden farkı yok yaralı parmağa... Neyse işte hepsi olmasa bile. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim benimkardeşim yok annem yok babam yok kanser de kayıp etim tek akrabalar kaldı evli de değilim.
XEfe.Bey dedi: Akrabaları ne yapacaksın? Çoğunun zaten ölüden farkı yok yaralı parmağa... Neyse işte hepsi olmasa bile. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim benimkardeşim yok annem yok babam yok kanser de kayıp etim tek akrabalar kaldı evli de değilim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #27 teyfo dedi: Bak kardeşim benimkardeşim yok annem yok babam yok kanser de kayıp etim tek akrabalar kaldı evli de değilim. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın ve işin var mı güzel mi?
teyfo dedi: Bak kardeşim benimkardeşim yok annem yok babam yok kanser de kayıp etim tek akrabalar kaldı evli de değilim. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın ve işin var mı güzel mi?
teyfo Attopat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #28 XEfe.Bey dedi: Kaç yaşındasın ve işin var mı güzel mi? Genişletmek için tıkla... 20 yaşdayım memurluk okuyorum.
XEfe.Bey dedi: Kaç yaşındasın ve işin var mı güzel mi? Genişletmek için tıkla... 20 yaşdayım memurluk okuyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 19 Kasım 2021 #29 teyfo dedi: Butun sulale boyunca gerek ailesel nedenler, gerek kisisel problemler yuzunden dislanilmis, soguk davranilan kisi olmaktir. Hayatta boyle bir seyle ilk kez 12 yasinda karsi karsiya geliyorsaniz, uzgunum ama hayat size de karsi acimasiz davranmis. Genişletmek için tıkla... Akrabalığa çok anlam yüklüyorsun be dostum. Takma.
teyfo dedi: Butun sulale boyunca gerek ailesel nedenler, gerek kisisel problemler yuzunden dislanilmis, soguk davranilan kisi olmaktir. Hayatta boyle bir seyle ilk kez 12 yasinda karsi karsiya geliyorsaniz, uzgunum ama hayat size de karsi acimasiz davranmis. Genişletmek için tıkla... Akrabalığa çok anlam yüklüyorsun be dostum. Takma.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.866 Makaleler 6 Çözümler 138 19 Kasım 2021 #30 Akrabadan uzak olmak en büyük avantajdır.