Akrabalarım Oyun Satın Almama İzin Vermiyor

Hocam öyle demeyin geçen ay bir 100 TL yatırdım burnumdan getirdiler.
Hocam yaptığınız ve yapacağınız kişisel harcamalar sadece sizi ve ailenizi ilgilendirir.
Bunu bir kenara yazarsak asıl soru şu: "Neden akrabalarınıza kişisel harcamalarınızdan bahsediyorsunuz?". Adı üzerinde "kişisel", sadece sizi ve ailenizi ilgilendirir.

Akrabalar ne alaka? Neyin kafasını yaşıyorsunuz cidden.

200TL verdim RDR2'ye inşallah eniştemin baldızı duymaz.
O oyuna 200 TL verilir mi ? 200 TL ile kendine giyecek,yiyecek alırdın. (!)
Çok saçma akrabalarımdan banane ya ne derse desinler. Para benim veya ailemin sizene ki ?

Fbilar anlatmış maalesef (annemler)
18 yaşın altındaysanız doğal olarak annenizin yaptığınız harcamaları bilmesi gerekir, bu bir gerçek.
Annenizle konuşup ondan bu tür konuları misafir ortamında açmamasını rica edebilirsiniz.

Bu bir başlangıçtı. Zamanla zaten akrabalarınızın bu tür yorumlarını takmamaya başlayacaksınız, büyümenin bir gerçeği...

Dostum kendi zevklerini savunabilecegini dusunuyorum. Once otur ailenle konus. Her yaptigini anlatmasinlar. Akrabalarin neden laf atiyor onu da anlamis degilim. Sanki para onlardan cikiyor.

Akrabalarınızın size ders verme gibi bir haddi yok. Ders verecek kişi varsa oda anne-babadır. Eğer anne-babanız için bir sorun teşkil etmiyorsa umursamayın akrabalarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…