Arkadaşlar pazar günü akrabalarım ziyarete gelecek(abim askere gidiyor) 2 kız kuzenim 1 erkek kuzenim 3 teyzem 3 eniştem ziyarete gelecekler.
Ama hiç istemiyorum yani gelmelerini çok sevmem akraba ziyaretlerini, gelecek kız kuzenlerimle çok sohbetimiz yok da. Ne konuşacağım kuzenlerle hiçbir fikrim yok yardımcı olur musunuz? Eniștelerimin ellerini öpmeli miyim ayrıca sizce?
Hastalık şüphesinden dolayı öpüsme ve sarılma gibi şeyler yapmamanız büyük ihtimalle daha iyi olacaktır.
Ancak yine de zaman geçirebilirsiniz, sohbet edebilirsiniz ve diğer şeyler yapabilirsiniz.
Hastalık şüphesinden dolayı öpüsme ve sarılma gibi şeyler yapmamanız büyük ihtimalle daha iyi olacaktır.
Ancak yine de zaman geçirebilirsiniz, sohbet edebilirsiniz ve diğer şeyler yapabilirsiniz.
Siz uyarın o zaman Sağlık şakaya gelmez misafirliğe geliyorlarsa testlerini yaptırıp tedbirlerini alsınlar. Hastalığın ve sağlığın ayıbı olmaz. Gelince de kendinizi karantinaya alın 14 gün.
Daha toplamadım 2 parça kaldı da küçük değiller biri 25 Yasin'da 2'si benimle yaşıt. Gelsinler sıkıntı yok da sohbet muhabbet ne edilecek o sıkıntı gerçi çok muhabbet düşmez bana enișteler ve babamın arasında ben kizenlerinle takılırım ama ne sohbet edeceğiz .