Akrabaya atılan borç nasıl kanıtlanır?

Yakınlık derecesi ne hocam?
Köylüsüymüş babamın ben akrabası sanmıştım.

Mesajla borç istediği varsa vs belki mahkeme kabul edebilir. Bundan sonra da güvenmediğiniz kişilere borç verirken açıklamaya borç olduğuna dair bir şeyler yazın.

Babam ilk borcu atarken dedim açıklamaya "... Tarihinde ödenmek üzere verilen borç" yaz diye ama yok o öyle bir adam değil dedi. Şimdi ise korkmaya başladı 😁

Babam ilk borcu atarken dedim açıklamaya "... Tarihinde ödenmek üzere verilen borç" yaz diye ama yok o öyle bir adam değil dedi. Şimdi ise korkmaya başladı 😁
Borcunu vermediği zaman mahkemeye verin. Şahsen ben olsaydım; köylerin genelde Facebook Grubu oluyor. Oraya beyefendi hakkında güzel bir bilgilendirme yazısı yazardım köylü halkı bilgilenirdi.

Bu köylü arkadaş süreli mesajları aktif edecek kadar bilgili biri galiba 🙂
1724673748486.png

O iş sözle veya açıklamaya yazılan şeyle olmuyor be hocam.

Senet yok sepet yok. Anayasada '' x tarihte geri ödenmek üzere alınan borç, geri ödenmez ise cezası şudur '' diye bir madde var mı ki ? Ben yok diye biliyorum. :)

O iş sözle veya açıklamaya yazılan şeyle olmuyor be hocam.

Senet yok sepet yok. Anayasada '' x tarihte geri ödenmek üzere alınan borç, geri ödenmez ise cezası şudur '' diye bir madde var mı ki ? Ben yok diye biliyorum. :)
Kanıt olarak mahkeme de kullanılıyor o yazı.

Geçmiş olsun hocam o zaman siz uyarmışsınız o dinlememişse ders olur bu ona. Allah'tan fazla para istememiş bide fazla isteseydi babanız da verseydi uğraş durun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı