Akran zorbalığı giderek yayılıyor

Çoğu değil, teknik olarak hepsi ergen. Yaşıtlarına kıyasla daha olgun davrananlar olabilir ama hepsi ergen.
Şimdi ergen var ergen var. Çok azınlıkta olsalarda kafası basan adam gibi düşebilen kişilerde çıkıyor. arada.

Bende bu nesıldenım fakat gercekten acıyorum yasıtlarıma. Kavga ve sıddet yanlısı olmadım hiç. Türkiye burası bır yerde gormustum 12 yasındakı kızdan bıle vahset makınesı cıkıyor. 12 yasında bıcagın sende ne ısı var? Haber lınkı;

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Anadolu lisesindeydim hem de bulunduğum ilin kaliteli bir lisesiydi bizde bile ne gıybetler ne olaylar dönüyordu gizliden. Meslekleri tahmin bile edemiyorum.

Boyumdan dolayı zorbalığa uğruyorum. Allah'tan Taekwando'ya gidiyorum.

Ben Anadolu lisesindeydim hem de bulunduğum ilin kaliteli bir lisesiydi bizde bile ne gıybetler ne olaylar dönüyordu gizliden. Meslekleri tahmin bile edemiyorum.

Meslektekiler yüksek ihtimalle zaten ya serseri ya da keko kız erkek oluyor anlaması da zor değil zaten giyiminden, hal ve hareketlerinden her şeyinden anlarsınız. Meslekte zaten dönen olaylar çok yani mevzu çıksa birsürü insan toplanıyor.

Ne yazık ki bu tarz davranışlar sergileyen insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…