Akşam lisesine gidilir mi?

burak11213

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5
i5-12.Nesil
RTX-3060
32 GB RAM
1 TB SSD
Merahabalar öncelikle zamanında liseyi bıraktım bazı sebeplerden dolayı. Sonra açık öğretime girdim azıcık orada devam ettim. Araya askerlik falan girdi o da oyle kaynadı liseyi bitirmek istiyorum ve bu da açık öğretimden olacak gibi değil. 170 kredi ile geçiliyor ama ben şu an çalıştıgım için fazla ilgilenemiyorum. Oradaki kredim şu an 64 kaydımı da yenilemedim akşam lisesi diye bir şey var ücretli diye biliyorum. Ama soruları veriyorlar diye duydum geçebileceğin kadar.
Giden var mı yardımcı olursa çok sevinirim. Bir de açık öğretimdeki krediler akşam lisesine yansıtılabiliyormuş diye duydum. Biraz baktığımda ise benim kredim herhalde 10. sınıf oluyor. Oyle bir şey var ise beni 10. sınıftan mı başlatıyorlar? Şimdiden çok teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla akşam lisesi de örgün eğitim veren liseler gibi. Açık liseden örgün eğitim veren liseye geçiş yapacağınızda açık lisedeki kredinizin karşılığını alabiliyorsunuz, o konuda sorun yok ve soruları verip vermedikleri hakkında da bir bilgim yok da muhtemelen kolaydır.

Anladığım kadarıyla akşam lisesi de örgün eğitim veren liseler gibi. Açık liseden örgün eğitim veren liseye geçiş yapacağınızda açık lisedeki kredinizin karşılığını alabiliyorsunuz, o konuda sorun yok ve soruları verip vermedikleri hakkında da bir bilgim yok da muhtemelen kolaydır.
teşekkür ederim cevap için

Technopat Haberler

Geri
Yukarı