Akşam ping sorunu

Mahtroy

Hectopat
Daha fazla  
5 Gündür internetim sürekli yavaşlıyor, akşamları daha kötü. Superonline kullanıyorum. Aradım, bir şey yapamadılar. Arkadaşım TTNET kullanıyor. Benim internetimin yavaşladığı zaman onun interneti de yavaşlıyor. Aynı mahallede oturuyoruz ama farklı binalar. Benim internetim düzeldiği zaman onunda düzeliyor. İnternet kutusunda sorun olduğunu düşünüyorum. Aynı kutudan evlerimize kablo geliyor. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• superonline-yavaslayan-internet-1_375x180.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleyen: Moderatör:
Ülke geneli bu sorunu yaşayanlar var. Herkes Korona yüzünden evde kalınca internete sarılıyor. Altyapı ise zorlanıyor. Operatör şirketler oraya altyapı getireceklerse maksimum kullanıma değil, günlük kullanıma bakarlar. Bu hem ek masraf hem de daha fazla bakım maliyeti demek. O yüzden deprem zamanı telefonlar çöküyor. Normal zamanlarda bir sokakta 100 kişi var ise ama günlük 20 kişilik kullanım var ise 40 kişilik kota koyuyorlar. Herkes internete bağlanınca yani 40 kişiyi geçerse internet yavaşlıyor. Karantina günlerinden sonra düzeleceğini düşünüyorum.

Mesela ben de sorun yaşıyorum. Özellikle Technopat'ta inanılmaz gecikme var. Bir konunun açılması çok uzun sürüyor.

Turk Telekom'da da aynı durum mevcut. Kendinizde problem aramayın. Herkes internete yükleniyor

Sizinki gene iyidir. Kıbrıs'ta neti havadan topluyoruz. Altyapı yok malasef dota gibi lol gibi oyunlara girmeye korkuyorum artık kafamda da delay olmaya başladı.

Dosya Ekleri

• ping 2.jpg
    117 KB · Görüntüleme: 104
  • Ping.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…