Aksaray Üniversitesi nasıldır?

iamnotiron

Hectopat
Merhaba, yükseköğretim kurumları sınavına TYT ve YDT alanlarından girdim. 2. öğrenimlerin kapanmasından dolayı 10. tercih ile Aksaray Üniversitesi - İngilizce öğretmenliği bölümüne yerleştim. Üniversitesi nasıldır, bölümü nasıldır öğrenmek istiyorum. Üniversitede okuyan birileri varsa davet ediyorum.

Merhaba, yükseköğretim kurumları sınavına TYT ve YDT alanlarından girdim. 2. öğrenimlerin kapanmasından dolayı 10. tercih ile Aksaray Üniversitesi - İngilizce öğretmenliği bölümüne yerleştim. Üniversitesi nasıldır, bölümü nasıldır öğrenmek istiyorum. Üniversitede okuyan birileri varsa davet ediyorum.

Üniversiteyi bilmem ama Aksaray imkanlar olarak gerçekten geniş size bu konuda yardımcı olayım. AVM otobüs güvenlik açısından çok iyi bir yer. Aksaray deyip geçmemek lazım.

Üniversiteyi bilmem ama Aksaray imkanlar olarak gerçekten geniş size bu konuda yardımcı olayım. AVM otobüs güvenlik açısından çok iyi bir yer. Aksaray deyip geçmemek lazım.
Şehre üniversite başlamadan gelmeyi planlıyorum, hem kiralık ev gezeceğim hem de şehri birazda olsa tanımaya çalışacağım.

Şehre üniversite başlamadan gelmeyi planlıyorum, hem kiralık ev gezeceğim hem de şehri biraz da olsa tanımaya çalışacağım.

Klasik bir Anadolu şehri olduğundan kiralar sizi yormayacaktır. Şehirdeki oğu yerleşim yerinin konumu harika zaten. Kuzenim orada yaşıyor ve sened 3 4 kere giderim. Şehri tam olmasa da biliyorum.

Geleceğin ile göre değişir, eğer İzmir, Ankara, İstanbul gibi metropol şehirlerden geliyorsan ve nature lover gibi bir durumun da yoksa depresyona bile girebilirsin bura çok boş diye ama saydığım üç büyük şehir harici diğer orta ölçekli şehirlerden de gelmiyorsan bence pek değişiklik olmaz.

Geleceğin ile göre değişir, eğer İzmir, Ankara, İstanbul gibi metropol şehirlerden geliyorsan ve nature lover gibi bir durumun da yoksa depresyona bile girebilirsin bura çok boş diye ama saydığım üç büyük şehir harici diğer orta ölçekli şehirlerden de gelmiyorsan bence pek değişiklik olmaz.
Bursa'nın İnegöl ilçesinden gideceğim ama çok depresiflik bir duruma girmem çünkü normalde de çok gezen tozan, aktivitelere dahil olan biri değilim. En kötü ihtimalle 1 yıl alışma süreciyle aldatacağım kendimi. Alışamazsam yatay geçiş ile başka yerlere göz gezdiricem.

Bursa'nın İnegöl ilçesinden gideceğim ama çok depresiflik bir duruma girmem çünkü normalde de çok gezen tozan, aktivitelere dahil olan biri değilim. En kötü ihtimalle 1 yıl alışma süreciyle aldatacağım kendimi. Alışamazsam yatay geçiş ile başka yerlere göz gezdiricem.
Bursa'nın metropol olup olmadığı ile alakalı bilgim yok hocam ama çok sosyal değilseniz bir problem olacağını zannetmiyorum, ki biz sosyal olduk ta ne oldu TR'nin görece güzel dönemlerinde bile üniversite hayatımız eziyetler, rezillikler ile bitti.

Bursa'nın inegöl ilçesinden gideceğim ama çok depresiflik bir duruma girmem çünkü normalde de çok gezen tozan, aktivitelere dahil olan biri değilim. En kötü ihtimalle 1 yıl alışma süreciyle aldatacağım kendimi. Alışamazsam yatay geçiş ile başka yerlere göz gezdireceğim.

Aksaray güzel yerdir. Alışırsınız sizi tatmin eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı