Aksaray Üniversitesi nasıldır?

Merhaba, yükseköğretim kurumları sınavına TYT ve YDT alanlarından girdim. 2. öğrenimlerin kapanmasından dolayı 10. tercih ile Aksaray Üniversitesi - İngilizce öğretmenliği bölümüne yerleştim. Üniversitesi nasıldır, bölümü nasıldır öğrenmek istiyorum. Üniversitede okuyan birileri varsa davet ediyorum.

Ben de ucundan kaçırdım ell geldi :d

Merhaba, yükseköğretim kurumları sınavına TYT ve YDT alanlarından girdim. 2. öğrenimlerin kapanmasından dolayı 10. tercih ile Aksaray Üniversitesi - İngilizce öğretmenliği bölümüne yerleştim. Üniversitesi nasıldır, bölümü nasıldır öğrenmek istiyorum. Üniversitede okuyan birileri varsa davet ediyorum.
Hocam üniversitesini ben beğendim. Bende Aksaray Üniversitesinde okuyorum. Aslen Aksaraylı değilim ama ulaşım, kira vs. sizi pek yormaz. Aynı üniversitede okuyoruz. Ayrıca burayı kazanmanıza da sevindim. Hayırlı olsun tekrardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversitenizin akademik kadrosuna da baktım. Doktorasını yurt dışında yapmış iki hocanız var. Onlar muhtemelen deneyimlidir ve akademik kadrosu da fena değil gibi gözüküyor. Eğer işlerinde iyi hocalar ise size bir şeyler katacaklardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı