Aksaray'da arkadaş edinememek

Ama beni aralarına alması da önemli hocam. Tanıştık diye yani hemen arkadaş olunamayabiliyor. Aksaray'da bir kız arkadaş olmasını çok istiyorum hocam. Evde annem yok. Babamdan annem ayrı. Evde yalnız başıma kalıyorum. Dışarda da tanıdığım falan yok. Hocam bir de bu burç uyumu ile arkadaş ilişkisi gerçekten var mı? O tanıştığım mersinli çocuk başak burcu. Bende terazi burcuyum. Normalde "terazi ile başak burcu iyi anlaşır." yazıyor internette.
Şahsen ben burçlara inanmıyorum. Tabii ki direk hemen arkadaş olmayacaksın. Alışa alışa. Ben çok bilmiyorum o üniversite arkadaşlarını o yüzden sizi üst mertebeye bağlayalım. @SeanStrickland

Aynen hocam doğru söylüyorsun. Ama şöyle bir durum var. Mesela sınıftan biriyle kız veya erkek kişiden konuşmak istiyorum. Ama karşıdaki kişi benden konuşmak istemiyor olabilir. Ben de ortama katılmak istiyorum. Sınıfa mersinli bir çocuk geldi. Ondan hemen anlaştım mesela. Birbirimizi arıyoruz ve soruyoruz. Kısacası iyi anlaşıyoruz. Ama olay kıza gelince dediğiniz gibi utanma değil de kız bana birşey der diye düşünüyorum.
Kankam çok düşünmeyi bırak zamanla oturur. Herkesi memleketine göre kodluyorsun, kurtul bu özelliğinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı